Sada je: 14 kol 2026, 01:04.
Moderator/ica: nadicab

?

.
.

MM mi je jedanput rekao da u sam izgubila sjaj u očima i da imam tup i prazan pogled kao da nisam više nigdje prisutna. Još i danas nisam ono što sam nekad bila i neću ni biti, ali mogu reči da sam sada puno puno bolje.

uletila sam u kucu, otvorila ladicu sa priborom i pred svom tom hrpom ljudi pogodila ga nozem u butinu uz moj krik da ako je bolje da moj brat umre onda ces bome i ti.
...odnosno TI SI LEGENDA!!! Ali najozbiljnije, doista - toliko si me nasmijala - iako situacija nije bila nimalo smiješna...Ali nekad je to način (hvala bogu da te čuvao da ga ne usmrtiš) da budale shvate...
Onda je uslijedio period osipavanja prijatelja i znanaca koji su se izgubili netragom i više nisu ni zvali ni dolazili i nije bilo strašno. No postalo je bolno kad se počela osipavat rodbina jer gotovo svaki član prije nego je izašao iz naše kuće kao zadnji put izjavio je da bi možda bilo najbolje da si ju Bog uzme k sebi ( uključujući i moje roditelje koji kad i zovu ne pitaju kako je Lea)

pusa svim školarcima ukakvim god se školama nalazili 

flipper je napisao/la:kada tražim za mene ili njega neka prava imam osiječej da moram dokazivati i dokazivati njegovo stanje kakvo je ( jer se kao ništa nevidi ) a kod normalnih ljudi moram ga opravdavati i dokazivati da ti nije takav bauk kako oni misle te da je on isto samo dijete ................ kada če to konačno prestati?????![]()
pusa svim školarcima ukakvim god se školama nalazili

ali nemojte se ljutiti.
se onoj koja me razveselila i vratila u sretne dane puberteta s mojim podnickom. 
jer si me dobro
. Naime, taj natpis sam kao buntovni pubertetlija s posterima Nene, Duran Durana i ostalih imala na zidu svoje sobe. Želim ti da uspiješ napuniti baterije idući tjedan. 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.