Naime imamo doma 4 psa (2 manja mješanca i 2 kuje cane corsa - psi od 45 kg) i jednu macu (maca baš ne dolazi k meni u stan, više je u stanu ispod, kod mojih staraca). I uopće me ne brine cijela situacija u smislu da se bojim kako će psi prihvatiti dijete, hoće li mu nauditi jer su stvarno vrlo stabilni psi, imaju jako puno iskustava s djecom i svi redom ih obožavaju (osim moje male miljenice koja ih zna odignorirati ako klinci pretjeraju u maženju)
I da imam dijete rođeno u terminu ne bi uopće pokretala ovo pitanje, ali budući se radi o nedonoščetu koje dolazi iz sterilnih uvjeta jedne neonatologije...
Istina jest da su nam spavaće sobe (odnosno bit će kad napokon završimo taj dio kuće) u tavanskom prostoru do kojeg vode strme stube i psi u principu i ne mogu i ne žele ići gore. Imaju svoj kauč (stvarno je baš samo njihov) na kojem spavaju, ne uvlače se u krevet...
Kako ih upoznavati? Odmah prvi dan? Ili da Tea izoliram na tjedan-dva-kolikovećtreba da bi stekao nekakav imunitet u "normalnim", kućnim uvjetima?
Kako ste vi postupile?
Ne pitam doktore o tome jer psoljupci (u koje i sama spadam pa ovo nije pogrdan naziv) ne vide nikakvih problema, a oni koji ne vole pse (neki takvi su i u mojoj široj familiji

jako dobro poznam s onog drugog foruma (znaš da je to sekta
)
.
ko još ide na izložbe zbog izlaganja psa 
Kad sam došla doma, stavila sam korpu na pod da ga on dobro onjuši i malo upozna.