Sada je: 24 lip 2026, 15:22.
Moderator/ica: nadicab

Tonka.M je napisao/la:mmm3m, vidla sam i taj, znači i sti uspijevaš sve povuči?

lea.marijela je napisao/la:mmm3m nemogu vjerovat da je tolika razlika u tretmanu djece kao da smo sto država udaljeni.Naime kod nas prakticiraju dude davati djeci tek neposredno pred odlazak iz bolnice kada se radi na prilagođavanju prehrani tj. dojenju. Bar je tako bilo kod nas na sv. Duhu a ovo za refleks nitko ni da bi spominjao. Nama su samo rekli da je Lea rođena bez refleksa sisanja i da če trebat uložit truda da bi ona jela!

Jutros mu je sestra bila davala, al je pojeo samo dio, ostalo na sondu, a meni je pojeo do zadnje kapi! Tako sam bila hepi

, cuj onda on i ne treba dudu za razvijanje refleksa sisanja, vidis kak to frajeru super ide
. Vibramo da Teo sto prije dodje kuci i da uzivate zajedno...
mi se iskreno nadamo da bi već sljedeći tjedan mogao biti u svom kimbaču koji ga čeka spreman!!! 

ja stvarno nemam nikakvog prigovora na sestre, na žalost organizacija im je loša (ne sestrinjska nego onih s vrha) tako da ih je uvijek premalo, pogotovo na postu. Sad imaju svaka po šestero djece i taman ih stignu nahranit, presvuč, okupat, napravit koktele i opet mogu ispočetka. Al opet stignu i popričat i ohrabrit i pokazat (ja nisam znala ni kako bi ga nahranila - znam sramota je, al prvo mi je pa se svega bojim

tebi i teu. navijam za skori odlazak kući.

, da teo u petak dodje kuci vibramo jako....., i da se svi skupa lijepo slozite i poslozite i da pocnete uzivati kao family zelimo vam mi 

Tonka.M je napisao/la:hvala ti sunčeko![]()
btw. ne idemo u petak doma: IDEMO SUTRA![]()
uzivajte 

i puno snage i hrabrosti ti zelim

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.