Sada je: 11 kol 2026, 01:45.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

.SanjaMK je napisao/la:znas to mene kako muci. Od rujna ce Teo u skoli. Problem je sto nastava pocinje u 8.30 .. a ja radim od 7, muz od 7.30. Neznam gdje cu ga ostavljati.
), cuvalica koja ce dijete kupiti iza skole i cuvati ga dok neko ne dodje doma ili da odem na porodiljni 

IINA je napisao/la:Koliko ja znam škola se upisuje prema boravištu, tako da nema prevelikog izbora![]()
Možda se može uz neke molbe upisat druga iz valjanih razloga.

Kod nas u okolici uopće nema škola sa dnevnim boravkom i ne mogu si zamisliti da mi tako malo dijete bude doma samo većinu dana. Meni je polazak u OŠ bio jako stresan i definitivno bih tražila čuvalicu ak nam baka do tada ne bude umirovljenica...

ne ovisi li kvaliteta rada izvan boravka o glavnoj nastavnici?
Recimo u Gaju je previse djece idu u tri smjene i nema razreda u kojem bi bio boravak, i skola dakle nama mogucnosti za boravak.mogućnosti škole

meni se za klince od sedam do deset godina boravak čini puno bolja solucija od bake ili čuvalice. taj boravak je kombinacija pisanja zadaće i slobodne igre sa vršnjacima i u toj dobi je to zanimljivije nego biti sa bakom (koja najvjerojatnije ni nema dovoljno autoriteta da dijete nagovori na pisanje zadaće).

. 
sad više ne znam koje su imali obrazloženje, pitati ću mm-a ak se sjeća.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.