Sada je: 25 srp 2026, 21:57.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Provala san i sa "našom hranom" pa jedan dan prođe pečeni kumpir i meso (u tragovima), riba sa gradela, burek od sira i blitve, a onda više ne. Sad jedva da išta prolazi. Trenutno neće ni jabuku na kockice, ni baškot, ni kruh, ni manistricu/rižu u juhi, na nešto odma protesira ne, neee i vrti glavom, a nešto zvače pa kad omekša ispljune (znači nije mu problem šta je tvrdo, zna usitnit al neće progutat). Pa ni smixano ne preferora zadnjih dana, osim nekako na prijevaru kad ga zabavim (voće). Možda su zubi (petice), možda mu je vruće, možda je faza (koliko ih još slijedi?!).
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

Asti, moram se pretvorit u nadstojnicu konc. logora!
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
Marto je napisao/la: Šta ću onda konkretno, dat mu obrok, šaren i maštovit, i kad ga ne pojede? Da ga isto dočeka za slijedeći obrok?Asti, moram se pretvorit u nadstojnicu konc. logora!
tim više što i sama kažeš da je bio izjelica i gladnušIna66 je napisao/la:jesam stroga?
(mixanje mi je bila bolja solucija od tih sr...)
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

a i gusenja je bilo u nekoliko navrata 
a žvače ko veliki,ja njemu nikad ništa ne miksam, samo stisnem vilicom, bude i komadića i niš se ne buni.

) a sad su u prirastu mrkvice, pa jabuke, kruske i sljive.
)
ja kad joj dajem mekane komadice ona "zvace" ali kad proguta vidljivo je gadjenje tj nagon na povracanje. vjerovatno nije jos spremna za komadice vec samo za polumiksanu hranu

Pozdrav! Moja bebica stara je 4mj. i tjedan dana. Čim je navršila 4mj. prešli smo na Bebimil2, sokiće i kašice. Bebimil je prihvatila super a kašice i sokiće nikako. Što da radim??? Sokove neće uopće a kašicu pojede možda 1 žličicu u danu. Davala sam joj jabukicu, krušku, mrkvu te mješano i s ničim nije oduševljena. Bebimila pojede oko 4 obroka u danu s tim da od 180ml. uglavnom ostane 30, dakle pojede oko 150x4. Dali joj je to dosta i mora li se dohranjivati kašicama??? I još jedno modno pitanje...Kolegica mi je iz Njemačke donijela marame koje idu oko vrata umjesto partikle a kod nas to nisam nigdje vidjela i gdje god pitam svi me blijedo gledaju pa ako ima koja dobra duša da zna gdje ih ima za kupiti molim Vas neka mi se javi. Pozdrav od moje curke i mene!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.