Sada je: 08 kol 2026, 20:34.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

SonjaV je napisao/la:Ima i kutijica sa prahom nekakvim za izvlačenje farbe, super se pokazalo. Kupila u dm.

SonjaV je napisao/la:Ima i kutijica sa prahom nekakvim za izvlačenje farbe, super se pokazalo. Kupila u dm.

za temu - pre dva dana sam ofarbala svoje omiljene pantalone i spremam se odneti ih na kemijsko ali ako je taj prah efikasan, mozda ga upotrebim i za ostalu pofarbanu odjecuJel taj prah dobar za izbjeljivanje samo potpuno bijelih stvari ili se može koristiti i za stvari koje imaju i neke druge boje, npr svj. plavu ili onda on uništi tu postojeću boju?
, i bijelila sam donje rublje osjetljivog materijala koje mi se ofarbalo pa posivilo.
Do sad sam uvijek bila verna Vanishu ali bih probala ovako kako Shnita pise (i jedno i drugo).
Pa izgledaju kao da imaju rozikaste fleke razlicitih oblika i velicina po sebi. Tj. ne izgledaju, vec i imaju 
.

beammama je napisao/la:SonjaV je napisao/la:Ima i kutijica sa prahom nekakvim za izvlačenje farbe, super se pokazalo. Kupila u dm.
Al' nije sa sve. Ja sam si uništila jednu bluzu s tim, a samo sam ju jednom obukla

beammama je napisao/la:Ofarbano nije jednakomjerno otislo, a plavi dijelovi (kragna, manzete, obrubi) su skroz izblijedili.

sunce je napisao/la:Evo dosla se samo "pohvaliti" da sam ofarbala cijelu masinu vesa nekom sugavom MM majcom, a poanta je ta da su unutra bile dvije Vikijeve nove majce (prvo pranje),iz toga se da zakljuciti da bas i nemam neki pametan savjet

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.