ana82 je napisao/la:Krumpirić slažem se s tobom da je dojenje predivan osjećaj, a ovo o poteškoćama pri odvikavanju
sam samo navela kao primjere o kojima sam čitala ili čula. Moj plan jest da ću pokušat prestat dojiti oko 6-og mjeseca života,
ali isto tako nisam sigurna koliko će mi to uspjeti jer se i ja osjećam predivno dok dojim,
samo kad vidim lice mog sinčića i kako me gleda...stvarno neopisivo.
Zaista Eli imaš dobre savjete- hvala!!!- zato sam vam se pridružila jer sam ipak neiskusna mama, a u ovom
kratkom stažu sam naučila da bolje savjete mogu dobiti u čekaonici ,
nego u samog pedijatra (ne pokušavam ovim umanjiti vrijednost pedijatra, moj je zaista predivan i
toliko pažljiv sa djecom da ga je milina gledati dok obavlja pregled).
Dakle majčinsko iskustvo čini svoje!
Zašto bi pokušala prestat dojit oko 6mj, a ok ti je dojit i znaš koliko je to dobro za tvoje dijete, to mi nije jasno??!!
Al dobro, kako hoćeš...

- zato sam vam se pridružila jer sam ipak neiskusna mama, a u ovom
Dok sam ga dojila mogu na prste jedne ruke izbrojati koliko puta je bio bolestan a i bilo mi je puno lakše sve prebroditi preko sike.

) i tako sam lagano odlucila napuniti svoje baterije preko dana,dok ona na spavanac a i ja

) i srušio se nazad te zahrkao do 9 jutros.
i moram priznat da mi je fizički i fiziološki isto stresan prestanak kao i početak. isto bolna prsa i bradavice, ista briga hoće li sve biti u redu, hoće doći do zastoja ili neće. psihički me valjda peru hormoni i strašno sam plačljiva. ali s džuniorom je sve tako fino prošlo da me to jako veseli. i tako mi je čudno da je došao kraj dojenju. eto, raspisala sam se, kažem da me hormoni peru