Sada je: 30 tra 2026, 03:03.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
Moj petogodisnjak je takav zadnjih sest mjeseci. 

nemam savjeta. valjda bu proslo.

na kraju balade se obicno derem zajedno s njim i molim ga da prestane. 

Njegov problem je sto se ne zna izboriti za sebe.
Mali bratic zeli gledati jedan crtic on drugi-pusti ga ali place.
Nek mu drugo djete u igri uzme igracku, ili mu ne da svoju, ili uzme njegov red za tobogan itmsl. -odma place i povlaci se iz igre. U suzama tuli-necu ti biti prijatelj ili necu te pozvati na rođendan (preko cijele godine)
Netko ga optuzi za nesto sto nije napravio-place i povlaci se, nikakva obrana...
Nesto nije dobio, pa makar to bio sok od borovnice umjesto od jabuke-place...
Kod njega nema faze durenja, on odma tuli
I nesiguran je u sebe. I samokritican.

jer je jučer baš i ona htjela prva(da budem jasna sam čin tuširanja traje max 2 minute pa i nema nekog čekanja i ne mogu obje najednom jer se bojim da se posklizne koja ,a ak krene klasično kupanje onda to trajeeee...i ne dolazi u obzir tak kasno)
,i onda PLAČ.
Hoću jaaaaaaa......,ja lijepo smireno objašnjavam ,al ona po svojem i dere se sve glasnije,baš je imala onu klasičnu shizu kakvu već dugo nije.
dere se ,i samo ponavlja da zakaj ona NIKAD nije prva ,grrrrrrr

eli je napisao/la:uz nervozni plač najviše me ubije njena mantra "ti si za sve kriva!"

Rimaithor je napisao/la:Kod nas nema histericnih ispada, bacanja po podu i urlanja. On za sve sto nije onak kak si je on zamislio place. Kratko i sa suzama, ali me svejedno izluđuje...![]()
Njegov problem je sto se ne zna izboriti za sebe.
Mali bratic zeli gledati jedan crtic on drugi-pusti ga ali place.
Nek mu drugo djete u igri uzme igracku, ili mu ne da svoju, ili uzme njegov red za tobogan itmsl. -odma place i povlaci se iz igre. U suzama tuli-necu ti biti prijatelj ili necu te pozvati na rođendan (preko cijele godine)![]()
Netko ga optuzi za nesto sto nije napravio-place i povlaci se, nikakva obrana...
.Cijelo jutro razmišljam da ću sad kad ga zbanđam na more baki posudit stručnu literaturu jer ja se nisam nažalost kao mamašnita uspijela pomirit s tim !
)eli je napisao/la:uz nervozni plač najviše me ubije njena mantra "ti si za sve kriva!"

. ja sam to ponekada prakticirala, i prije nego sto sam procitala o tome. nisam znala da li radim dobro ili ne, bitno mi je u tom trenu bilo da mi se dijete smiri, prestane cendrati, i da mozemo normalno razgovarati. jer kad se smiri, onda se krene dalje-skretanje paznje na nesto drugo. 

LiKmama je napisao/la: probala ja - ne pali.![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.