Prije svega pozdrav svim mamama... Ja to još uvijek nisam, ali se pomalo bavim fotografijom, naime jedni poznanici su me zamolili da im fotografiram klinca starog 1.5 mj pa sam se mučila guglajuči već danima oko ove teme, eto ja sam fotografiranje obavila prije par dana i to pomoću blica ali sa 4x manjom snagom i nikad se nebih usudila pjačavati i odbijenog od kišobrana i preko kutije i klincu zaista nije smetalo,te savjete sam našla na internetu i primjenila sam ih al puno bi mi značilo stručno mišljenje i moje mišljenje jest da blic ne smeta sve dok je odbijen od nečega ili od stropa,
eh al bi molila nekoga tko stalno posjećuje pedijatra da ga pita točno oko ove teme, ja se nadam da sam naišla na dobru stranicu,
pa da se eto rješimo te dileme da li slikati ili ne, eto ako netko u skoro vrijeme posjećuje nek pita pa nam da točan odgovor, rado bih vam postavila link na fotke (inače to ne radim profesionalno već samo prijateljima) al da ne ispadne neka reklama...
evo nešto što će vas možda iznenaditi kao što je mene, gledajući količinu blica i šokirati gledajući djecu kako vise (kao što je mene)
http://www.youtube.com/watch?v=oMMU3IPcQ74&NR=1Hvala vam puno!