Još im je nekaj eksplondiralo-mislim da im treba jedan električar
prevela imama s autizam foruma
[url]
http://insieme_per_azzurra.blog.tiscali ... 6968.shtml[/url]
19 10 2008 - s bloga Azzurre (Leigh sindrom), pise njena mama
Panika u Ocean Hiperbaric Neurological Centru
"Subotu ujutro otisle smo u kliniku na fizioterapiju, kako je Brass (terapeutkinja) u petak bila slaba nismo je mogle odradit. Dok je Azzurra bila s Brass, ukljucila sam kompjuter. Culi smo bucni prasak, nakon tog nista vise. Muz je sisao vidjeti sto je, ja sam otvorila vrata prema stubistu za osoblje. Sve je bilo puno dima, potrcala sam pozvati Brass, koja mi vidjevsi dim kaze da moramo pobjeci, u prizemlju su hipobaro komore i moze sve eksplodirati. Uputim se prema liftu, kaze mi da ne idem tamo i uputi se prema stepenicama za hitan slucaj na drugoj strani zgrade, pazljivo otvori vrata. Sve je u redu, silazimo. Prizemlje je ispunjeno dimom, ne vidi se prst pred okom. Brass s Azzurrom u narucju i ja iza njih trazimo izlaz. Oci peku, ne uspjevamo ih drzati otvorenim. Konacno vidimo izlazna vrata. Izlazimo. Osoblje hipobaro komora s vatrogasnim aparatima u ruci gase plamenove. Doktorica Kineskinja s drugog kata drzala je otvorena vrata, moj suprug pokusavao je otvoriti druga. Bez rezultata jer je kvaka bila slomljena.
Zgrada se treba isprazniti. Alarm pocinje svirati, konacno, zvoni i svijetli. Pocinjem shvacati sto se dogodilo: eksplodirala je susilica rublja i rublje se zapalilo. Sad je sve pod kontrolom. Toliko dima, ali nema vise nikakve opsanosti. Sad samo treba cekati da se dim razidje. Cinilo mi se da sam dio filma. Strahovito. Jer da je pozar izbio unutar soba u kojima su komore, ne bi bila ovdje i pricala o ovom. To je sigurno."
na linku su i slike