Evo sekina hrabrica puni 3 mjeseca ovih dana, ima oko 3 kg, papa i spava, ne zna se za nju. No vid nije OK, prije je bila 1, sad je 2, pa moraju na kontrolu svaki ponedjeljak nadajuci se da je stalo na 2.
Sto se vida tice, svaki ponedjeljak ce kontrolirati da vide pogorsava li se stanje ili je stalo na 2. A za ostalo, mislim da je prva kontrola dje ce dobiti vjezbice i ostale uputnice slijedeci tjedan, pa javim kako je bilo...
ja se nadam da bu i stalo na dvojci, evo mom Teu tako stoji već preko mjesec dana i u principu veli teta doktorica dfa će se povuć. Bitno je samo da nema progresije! Koliko je princezica sad gestacijske dobi. Odnosno kad bi bio termin?
nadam se da idu u Graz, a ne kod nas Inače, sve je relativno što je OK - OK s obzirom na cijelu njenu povijest ili s obzirom na dijete bez te povijesti? Naime, kod liječnika je to veoma važno, oni vele Ok, a dijete nije OK u usporedbi s djetetom rođenom bez ikakvih komplikacija. Stoga, reci seki da to OK primi s jako velikom zadrškom da joj razočarenje ne bi bilo veliko kada shvati što znači liječničko OK
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein Denis, 16.05.2000. http://www.udruga-oko.hr
Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Evo mali update, hrabrica ce uskoro 5 mjeseci, ima oko 4 kg, pocela se je bucati, puno papa i dosta cesto, jako je zivahna i znatizeljna, za sada prati svoju korigiranu dob, pedijatri su jako zadovoljni, operaciju ociju je dobro podnijela, sve je OK s ocima, veceras sam ju kupala