Sada je: 18 kol 2026, 19:36.
Moderator/ica: nadicab

Ciara je napisao/la:evo ovako , doktorica je rekla da nedonošćad mora dostići sve unutar godine dana.i nikad ne oduzimati tih mjesec dana.što meni nije bilo jasno.
npr. kad smo imali kontrolu sa 6. mjeseci Ema nije znala ni mogla sjediti.rušila se uglavnom na nos.
doktorica se derala na mene tako da sam plakala cijelim putem do doma i tražila mišljenje stručnjaka.
.

npr. kad smo imali kontrolu sa 6. mjeseci Ema nije znala ni mogla sjediti.rušila se uglavnom na nos.

sunce moje malo je napisao/la:Ante počeo držati glavicu kao pravi.Sad napunio tri mjeseca i oslanja se na laktove,podigne i dio prsnog koša i tako može minutu,dvije.Presretna sam. Palac je često u šaci,ali nije stalno,fino raširi prstiće kad mu dam neki predmet. Ima pomaka na bolje.![]()
![]()
![]()
Samo tako napred 

. I isto je rođen u 29. tjednu. Koje slučajnosti 

Doduše, na kauču koji malo visi za dole (mm tvrdi da puno visi za dole) ali svejedno sam najsretnija mama na svijetu.

samo polako, idi dan po dan, bitno je da radite, a tek s vremenom će sve doć na svoje

rođene u 29 tjednu (22.11.208) koja se rodila sa cjelim 1 kg i 36 cm, apgar 9/10. Malo više od 3 mjeseca je provela u bolnici, od čega 2 u inkubatoru, standardno - na kisiku, pa ne, pa opet pa ne... Ima krvarenje mozga II stupnja, retinopatiju II stupnja na koju smo ponosni što prolazi bez operacije, dok joj je trenutno najveći problem nosić, tj. suženje u nosiću pa otežano diše ali kako ona raste tako raste i nosić pa se disanje olakšava. Danas je ona skoro 5 mjeseci stara beba (korigirano 2 mjeseca) teška 4 kg i duga negdje 55 cm. Sa vježbicama smo započeli negdje prije mjesec dana i odlazimo 2 puta na tjedan u VŽ. Toplice dok ostalo vježbamo doma. Pozitivno gledamo na našu malu princezu i nadamo se da će sve biti u redu. Pozdrav hrabrim mamam malih anđela koji su se ranije rodili a anđelima velika pusa 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.