Hvala!

Sada je: 14 lip 2026, 05:43.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

), jer imam neku nedorečenu viziju o tim vratima, nešto klizno, pa stakleno - pojma nemam. Ovaj link što si dala je perfa, ali imaju li oni vrata za otprilike, brat-bratu 2 do 2 i pol soma kuna? I moja vrata moraju biti po mjeri, budući je mm nešto tu rušio, pa zidao, pa gletao... ne pitaj! 

Točno takva želim u kupaonici!

.

melita je napisao/la: I još me zanima jeste li vi usklađivali boju vrata s parketom ili...? Kako to izgleda imati bijela vrata i dvoje male djece? Drvo ili mediapan? Koliko skrivene pante poskupljuju priču?

)

Zato bi rađe bila bez njih, ali da dođu ona prava za koju godinu!

melita je napisao/la:Ja počela mm-u prepričavati jednu Oprinu emisiju u kojoj su razglabali o tome na što se ne isplati davati novce i kako se za trput manje novca može jednako dobro proći. U istoj emisiji ustvrdili su da nijedna lipa utrošena u uređenje stana nije bačena, jer to je mjesto na kojom sa svojom obitelji provodimo najviše vremena i treba ga oplemeniti lijepim, kvalitetnim i kvalitetnim namještajem.
)
)

Potica je napisao/la:Pozdrav Josipa88,
tvoj prethodni post je brisan jer je bio reklama, a na ovom forumu reklamiranje nije dopušteno.

palunkica je napisao/la:A ima li netko iskustva s pomicanjem sobnih vrata? Vrata su rađena po mjeri od punog drveta
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.