Sada je: 17 tra 2026, 13:20.
Moderator/ica: nadicab

stray_cat je napisao/la:nama je asistentica s jedne strane bila ok ali s druge strane je postala filter izmedju njega i druge djece

ive3 je napisao/la:zbog toga ja stalno i tvrdim da mi je bolje u 'specijalnu' bez asistenta nego u 'redovnu' s asistentom... kod djeteta iz autisticnog spektra jednostavno ne mozes izbjeci da asistent ne bude filter.

Prošle godine ih je bilo 70.nadicab je napisao/la:ove godine se u gradu Zagrebu ide s 140 asistenata Prošle godine ih je bilo 70.
Mi imamo staru asistenticu tj od prošle godine

Bubamara91 je napisao/la:Pozdrav svima!
Prvi puta sam na forumu i situacija je kod nas u Umagu katastrofalna, imam dijete od dvanaest godina sa CP i otkad smo se preselili iz Italije (zbog obiteljske situacije) ludim u pronalasku jednog običnog doktora (ortopeda, pedijatra, logopeda) pa sve do školske dokumantacije i naravno asistenta u nastavi!
Vjerovatno ćemo morati sami pokrenuti udrugu ovdje u Umagu (jer do Poreča nema ni jedne) jer kucajući od vrata do vrata ovako osobno ne napraviš ništa.
Žalim za onime što smo imali u Italiji ali mislim da ipak trebamo pomoći ovdje u Hrvatskoj, udružiti se i zajednički izboriti prava na normalan život za našu djecu.

faith je napisao/la:
[/quote]

) i na taj način izlaze u susret nama da nam pomognu.

, ali budimo optimistični i nadajmo se da če nešto pokrenuti na nivou cijele RH po pitanju asistenata.

Dory je napisao/la:Kome se još može obratiti osim gradu?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.