pa on izgleda kao da ima 7,8 mjeseci.Zbilja je prekrasan,tako sladak
faca kad se ljuti je svijetska
I cini mi se da je to tatino djete

Sada je: 24 lip 2026, 14:56.
Moderator/ica: nadicab
pa on izgleda kao da ima 7,8 mjeseci.
faca kad se ljuti je svijetska

u stanju je pričati i pričati s njom, poklanja joj najdraže osmjehe... priznajem da sam ponekad i malo ljubomorna na nju

Tonka.M je napisao/la:je, je to je apsolutno tatin sin, ja sam ga samo rodila![]()
no ipak moram priznat da ima i jednu moju karakteristiku: cendravost![]()
a žirafa je posebna ljubavu stanju je pričati i pričati s njom, poklanja joj najdraže osmjehe... priznajem da sam ponekad i malo ljubomorna na nju
![]()
zauvijektvoja je, to je ona mala beba od 1,5 kile... a sad je mrcina koja je prešla 6,5

malom pisulincu.
i
.
zgodan!

Veliki pozdrav od nas 

što nam je bila najveća noćna mora
moje sretno dijete
treba to i fizički (mi smo danas cijeli dan proveli po čekaonicama) i psihički izdržat 
i dugačak 65 cm... A naša zubatrka (dijeli čekaonicu sa pedicom) je umnrla od samijeha kad ga je vidjela i sam me pitala da kaj mi to zovemo nedonoščetom 

Koliko ste me puta usmjeravale i savjetovale i pomogle... ma stvarno ste izmišljene
)
Tonka.M je napisao/la:
p.s. evo jedne slikice malog intelektualca s prvom knjigicom (to je zapravo htio pokazat dragoj Miji da ju je dostojan)
http://img.photobucket.com/albums/v74/a ... 030050.jpg
Svaka cast da je vec poceo da uci citati jer Mia ceka neko pisamce od njega

, ali smo barem uspjeli pomalo i odspavati

) No ja sretna jer je to vježbica za beboline od 7 mjeseci, a on je već spreman za to
I inače mu se popravilo opiranje na ispružene ruke dok je na trbuhu, još je malo klimav al je puno bolje nego prije... Bit će još nešto i od nas 

: cjevčice za usisivač i Dada inhalator - ajme koji generatori buke kad se koriste po noći
-to samu sebe gađam): okrenuti glavicu bočno i kroz gornju nosnicu uštrcati fiziološku (nakon toga usisamo) i onda ponovimo postupak na drugu stranu 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.