Sada je: 28 srp 2026, 17:46.
Moderator/ica: Diami

) smo se odlučili za Maksim
Moram reći da je moj favorit bio Timon ali mužu je bilo katastrofa a i svi kad bi im rekla imali bi facu
asocira ih na lika iz crtića

Ina66 je napisao/la:Moram reći da je moj favorit bio Timon ali mužu je bilo katastrofa a i svi kad bi im rekla imali bi facu
asocira ih na lika iz crtića
Timon je lik iz Kralja lavova, maleni merkat
trebalo im je reći da su mogli i Shakespearea spomenuti - Timon Atenjanin je jedno od njegovih djela

Jonatan je muško ime, gotovo u potpunosti hrvatsko. Značenje imena dolazi od grčkog Ionathan od heb. Yonathan, skraćeno od Yehonathan, - Bog je dao. Od Yo' skraćenica od Yahveh - Bog i nathan - dao je. Jonatan je nešto rjeđe ime. Danas u Hrvatskoj živi dvadesetak ovakih imenjaka. Slična imena i nadimci

silki je napisao/la: svi nas pokušavaju odgovoriti i nadaju se da će ipak ispast' cura na kraju...

Ime Boromir prvi puta susrecemo davne nekoje kada je ondasnje plemstvo obicavalo ispod jednog bora traziti svoj mir, to mjesto su nazivali bor od mira, pa otuda naziv Boromir! Je l' dobro? 

silki je napisao/la:još uvijek mi nije došla potvrda registracije mailom.

morela je napisao/la:Da, tako i meni, ne dolazi na mail potvrda!
Smisliti cemo mi nesto za BoromiraIme Boromir prvi puta susrecemo davne nekoje kada je ondasnje plemstvo obicavalo ispod jednog bora traziti svoj mir, to mjesto su nazivali bor od mira, pa otuda naziv Boromir! Je l' dobro?

. Kaj da drugo velim, nego, BEDASTOĆE!

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.