Sada je: 10 kol 2026, 22:21.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
(a bogme i otići sami u školu - dvije ulice dalje)
Ana je dosta ozbiljnija i odgovornija nego sto bi se to moglo ocekivati za njenu dob ali ju ipak ne ostavljam. Ipak mi je jos premala. A i nema potrebe, a nit ona to zeli. Ok, nisam ju ni pitala, ali me strah kaj bi rekla 

Ne moram ni napominjati da su ti isti prvasici oni koji od prvog dana idu sami u skolu a nemas ih kaj viditi kak su mali i sitni!! Ne znam, za nas kvart mi je tio ipak malo to much! 

.

i otkljucava i zakljucava vrata kad nekud idemo. Kad je sam doma pravilo je da se ne smije na balkon i nikome se ne otvara. kad je vani na igranju mora biti na igralistu do kojeg se ne ide preko ceste. Zna on preci cestu, ali strah me da se u igri ne zaboravi ili da se netko ne pocne folirati pa da ne izlete na cestu. On je i samostalan i savjestan, ali ako mogu birati (a mogu) ne bi ga ostavljala poslije skole 12-16 sati solo.

IINA je napisao/la:Ovo sa liftom sam ja svojoj dopustila pred godinu dana. Kao ona će sama do prizemlja, a seka i ja idemo drugim liftom...
I kaj se dogodilo? Lift je u prizemlju propao i nije mogla van![]()
Još se i svijetlo ugasilo...Srečom je pokupila putem dolje jednu bakicu, pa nije bila sama, ali i
tako je bila na rubu plača...
Od tada više nismo ni probali.
Baš peh...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.