Sada je: 28 srp 2026, 00:22.
Moderator/ica: Diami

Pa ti si mi skroz sušer sa kilama. Mene isto pred kraj počela hvatati neopisivva gled i to za čokoladom... ja sam na +14kg
I ne zabrinjavam se...
Rekla sam joj - gospođo - neznate vi koliki je meni trbuh kad nosim dečka 

ali ono sto mi je super bilo , i kad sam dosla u rodiliste imala sam ogroman stomak ispred sebe, ali i izrazito vidljiv struk 

tako i ja. kad me se gleda odozada, svi kažu da još imam struk. od naprijed isto nije tako strašno, pogotovo na fotkama, ali s boka.... zbilja ogromno, baš kao veeeeelika lopta, samo što je jako nisko dolje. bebač je malo veći, ali neće bit preko 4 kg, tak da se ne mogu vadit na njega

. Veli mm da kad gimnasticiramo u pozi da je odozada ni nema osjećaj da je s trudnicom, dok sprijeda nemože ni doći do mene

i reći ti da sam dobila u prvoj 23kg i nije to ništa strašno.. Ode poslije (već sam pisala o tome), osobito ak dojiš..

Zwerka je napisao/la:Treba svima ječmence podijeliti , pogotovo onima koji pojma nemaju kak je nama s kilama. Prije nego sam i ostala trudna, nikad mi nije palo na pamet reć za neku trudnicu da je debela. Po mojemu su sve trudnice slatke, bez obzira na kilažu.

), otkad sam pocela zivjeti sa MMom nisam pala ispod 72-74, a s tom kilazom i ostala trudna
, a iz rodilista izasla sa 83kg....

Plusic...procitala sam tvoju pricu u novom broju casopisa Moje dijete.... Dante je pravi veliki decko.... 

zauvijektvoja je napisao/la:Plusic...procitala sam tvoju pricu u novom broju casopisa Moje dijete.... Dante je pravi veliki decko....

Zwerka je napisao/la:Pridružujem se i ja čestitkama ( s danom zakašnjenja).

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.