Prvo bi pohvalila sve s kojima smo imali kontakta tamo od sestara do primariju, mi nekak imamo sreće uvijek naletimo na simpa ekipicu
Uglavnom de Raos ga je pregledao, rekao da malo kasnimo za cjepivo jer je već naručeno i baš je danas trebalo stići, al da su mu ostale još dvije doze od prošle godine pa da nam za sada može dati njih (u 11 i 12 mjesecu) a za dalje će vidjeti koliko će doza dobiti i oće li imati što viška
I moram priznat da sam baš sretna što smo i tak prošli jer je očito jako teško doći u našem zdravstvu i do prave informacije, a kamoli do nečega što trebaš
i da: velika novost - izgleda da nekome rastu prvi zubići, jako jako smo cendravi, sve se grize i stavlja u ruke, a ja više ne mogu dočekat da niknu da muka prestane... i onda me moja majka utješi da to stanje može potrajat i tjednima
grrr... al nema veze budem se i ja jednom naspavala 

(baš ju je neki dan D. stavljala svom medi
, moram je locirati gdje je) da se negdje nađemo

, mi smo isprobavali i s daljinskim, mobitelom, onim blještećim i šuškacim ukrasima za bor, dječji sat (šareni i glasno tik-taka), igračke koje sviraju i sl... (ne mogu se sad sjetiti, ali pokušavali smo svašta)

)
.