Katarinina soba (dio koji nije radni)
Sada je: 08 kol 2026, 21:54.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

)
). Otprilike boja onako kako zamišljam za curice. Zanima me gdje vam je stol (budući radni ili nešto slično) i zanima me da li ste iskoristili ormar obzirom da mi se čini da je jako prostran? Koje su mu dimenzije? Vidim da imate veliki ormar, jedan ladičar i kakoseonozove uz krevet - natkaslić
al iskorišten je, stane mi sva robica, jaknice, posteljina (deke, jorgan), u jednoj velikoj kutiji su stare igračke, u drugoj lijekovi i sl. i sve poslagano u ormar 
)
(javi ako treba)
) koliko su ti visoki ormari? Ja sam bolesna od nedostatka prostora pa mi je šteta neiskorištenog prostora do stropa
Stvarno je super (nadam se da ćemo uskoro doći do vas i vidjeti cijelu kuću)

)

SLičan flexi.

se jer su od nekog najlona, meni se svidaju sto su tako sarene pa dominiraju prostorom, pogotovo kad je suncano. Njihove zavjese nisu stvarno skupe, isplati se zaviriti na njihov odjel zavjesa.a sto vole? kojim se sportovima bave? moji vole tvrdjave i vitezove, pa imaju detalje dvorca i sl. mozda bi tvoj bio vitez, a ona princeza
a ona voli balerine, konje... 

Post 21,6
Duga je napisao/la:Iskreno, željela sam upravo izbjeći stolarai od gotovih elemenata sklopiti sobu.
No, javila sam se stolariji Ribičić pa ću vidjeti.
http://www.stolarija-ribicic.com/Katalo ... _sobe.html
Ovaj vibel - toga ionako nema kod nas koliko kužim.
http://www.phoenixlifestyle.com.hr/djec ... junior.asp
Ovi su mi se svidjeli pa ako netko ima iskustva neka javi.

Delfin je napisao/la:Bok cure,
evo prikljucujem se jer sam isto u pripremi da svoja dava sincica odvojim iz svoje spavace sobe u njihovu vlastitu!
I sad naravno sve to treba urediti kupiti namjestaj....
Imala sam u vidu da im zidove sobe ocrtam likovima iz njima najdrazih crtica.
Vidim da Snjezana ima tako nesto pa me zanima tko joj je to radio?

.
Pazili smo na funkcionalnost prostora. Za kraj sam vam ostavila njezin uradak od prekjučer gdje piše TATA i MAMA za one koji ne mogu skužiti kako to rade ljevoruki početnici

Stavit ću fotke kad budu gotove zavjese i zamislila sam neke naslonjače na zid do kreveta pa sad smišljam...
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.