nina5, kao prvo, dobro nam dosla na forum
Vjerujem da je zbunjujuce i pomalo zastrasujuce kad skuzis da ti pedi daje krive informacije, znam to jer sam i sama to prosla. Al na svu srecu, ja sam forum otkrila puno ranije, pa me nije uspjela zaskociti sa savjetima da dohranu zapocnem sa 3,5 mjeseca i da do 8 mjeseci jede SVE sto i mi, normalno zacinjeno i tak...Naucis sa vremenom otklimati svoje na kontrolama i dalje nastaviti po onome sto je ispravno

Moj skromni savjet bi ti bio: isprintas si gore navedenu tablicu dohrane, tamo ti tocno po mjesecima pise koja namirnica se uvodi koji mjesec i tako ides. Prvo ponudis jednu namirnicu, npr krusku i nju dajes 3-4 dana, a onda prelazis na drugu, npr jabuku,pa dalje...sve sto ti je taj mjesec na meniju, mozes joj dati, a razmak od par dana je zbog eventualne alergijske reakcije. Kako savladas namirnice, tako ih onda mozes i kombinirati. Super se kombiniraju povrce i meso, a meni jos bolje voce i zitarice. pa kad dojete do jogurta i sira, pih, imate siroku paletu kombinacija
Konkretno palenta, mi sa njom nismo imali srece, nije ju htjela nikako. Jedino nekad sa bundevom, ali i to je bilo veliko ali. Palentu bih ja uglavnom probala zakamuflirati sa povrcem, ali ona je inace vrlo zahvalna namirnica. Mozes sa cim hoces.
Eto, nadam se da sam malo pomogla, ako imas bilo kakvih pitanja, samo tu pitaj, cure ce ti sve objasniti.
I iskljuci si velika slova, na forumu ti to dodje kao da vices na nekoga

Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.