Ajojjjjj ,Klara ih imala ljetos i jedva smo ih se riješili.Patrik ti barem ima kratku kosu ,moja ima dugu i gustuuuuuuu
Dobila ih je na moru od sestrične koja je prije nego je došla k nama bila s prijateljicama na moru.Ona se čohala čim je došla ,i još me šogorica pita da kaj da napravi da malu jako svrbi glava i mi guske zaključile da je od soli jer je mala bila dugo na moru
Uši mi uopće nisu pale na pamet.
I kad se moja počela čohati ,niti onda
Mi otišli doma ,Klara ostala s bakom i zove me mama da je puna ušiju ,ja ovak
Prali su kosu svaki drugi dan Pedilinom i ručno čistile i uši i gnjide svaki dan, puna dva tjedna i stalno su pronalazili nove.
Mama je sve ,al baš sve oprala,od robe do ručnika i posteljine na 60 il 90 ,svi su se oprali(al ih nitko od njih nije imao).
I veli mama sve to tak naprave i misle to je to i onda ju vidi kak plazi po jastuku ,pa sve ispočetka
Doma je šogorica pogledala malu i naravno ona je bila puna ,kosa iznad vrata je bila bijela od gnjida.
Mi doma ,znači ja ,MM i Marta nismo imali, al sam ipak sve s mora oprala ,svi smo se oprali šamponom.
I sad Klara došla doma nakon dva tjedna čista ,a nećakinja je u međuvremenu otišla opet na more sa svojim bakom i dedom ,oni rekli da kaj to kao treba čistiti

i mala se vratila opet s ušima i naravno kak Klaru izgleda vole, ona se opet čoha ,pogledam ,opet uši.
Ak me onda nije infarkt ne bu nikad(usput, imala sam sprej i očito ne djeluje).
I onda cijeli postupak ponovo ,pranje ,iščešljavanje ,jedino kaj ih je imala kratko pa nisu stigle izleći gnjide ,ubili smo uši i taj put smo ih se brzo riješili.
Al ja još sad kad sjednemo pred telku joj čačkam po glavi.

Stekla sam naviku valjda ,ko ženka majmunica.
Stoga sretno,no mislim da budete vi to bez frke ,jer je kosa kratka,no treba paziti da se sva djeca u vrtiću očiste.
Marta ima rijetku kosicu pa im valjda nije zanimljiva ,MM je gotovo i nema ,a moja je em rijetka em farbana ,a to navodno ne vole.
Klara nije išla još mjesec dana nakon mora u vrtić ,doduše nije ni trebala al nisam se usudila dati ju pa da ih tam slučajno donese.