Sada je: 12 kol 2026, 01:36.
Moderator/ica: nadicab

).
odmah mi je lakše. 

. To je dobra vijest, a kako dobre vijesti idu u paru sa lošima tako imamo i lošu, ukinuli su nam vježbe u S. Raškaj, jer imaju problema sa prostorom
. Dosta mi je, odustajem od borbe i prepuštam se vjetru..

MBee je napisao/la:Ako nekome koristi informacija, Savjetovalište ERF-a je upravo u fazi selidbe i od 27.10. radi u novim prostorima na Borongaju.
. Iskreno se nadam da ćemo nastaviti iči tamo jer mojem Domiju to super odgovara. Obožava senzoričku i tete defektologice. 
Plava je napisao/la:Danas smo bili u vrtiću puna 2 sata. Na početku je plakao ali ne dugo. Sutra ostajemo do ručka. Usput sam i pogrješila za wc, imaju wc i kupaonicu u sklopu sobe. Odmah mi je pao kamen sa srca jer piškanje neće biti problem.

Dobio je klizmu i iako sam sve odradila savršeno, ostatak dana sam bila lagano neurančinljiva tj tankih živaca.
, mi smo svi ludi za mačkama ali za sada nemamo kud sa još jednim ljubimcem,
.
nadicab je napisao/la:Rano jutros je Denis imao konvulzije - kako je bio jako vruć, vjerujem da je nagli porast temp. bio okidačDobio je klizmu i iako sam sve odradila savršeno, ostatak dana sam bila lagano neurančinljiva tj tankih živaca.
Zadnje je bilo pred 3,5 mjeseca a ovo nam je 5. napad ove godine. Razgovarala sam s njegovim doktorom i zbilja nismo pametni što i kako dalje ...
Rekao je da ga glava boli nakon što se sve smirilo. Poslije je imao temp 37,1

), a pokvarila bi njegovu kvalitetu života. S druge strane, svaki put mu stradavaju moždane stanice - mislim, kao da ih ionako nema premalo
a i mama 

svaki put mu stradavaju moždane stanice - mislim, kao da ih ionako nema premalo

Moram odraditi snimanje eeg-a

Jedino je još bebast u emocionalnom planu, ali ja sam rekla da mi je to normalno jer je najmlađi 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.