Sada je: 13 kol 2026, 06:45.
Moderator/ica: nadicab

aina je napisao/la:http://www.23hq.com/aina3/photo/3477645
evo ovako ja pisem disertaciju i aina "pomaze", tj guzva papire, lupa po misu i tipkovnici, vrista, itd
... i mama je zgodna, kaj je je!

znaci bili ste kod logopedice?ajde bravo,puno ucite i radite!

mi smo onda kod iste logopedice, mi smo za sada zadovoljni.

. No ja nakon svega sjela s MMom pred TV i razgovaramo ... Odjednom se pojave njih dvojica - naprijed Jan, mali mu viri iza ramena.. i Jan ce strogim glasom:" Mama ti si jedna obicna lazljivica, obecala si malom da ces se vratiti a sad tu pricas s tatom...i jesi li slozila moju torbu??!!a odjecu ??!! Oboje smo ih blijedo pogledali i onda sam rekla da nisam nista takvog obecala i da nije u redu da me tak riba.. i da nek idu u krevet dok ne poludim... Jan je odmah skuzio moj pogled "5 do 12" i povukao malog u sobu... legli svak u svoj krevet i nastavili ogovarati me... naravno da sam isla prisluskivati

Nasla sam neki recept za tortu od mrkve, a to ona smije jesti koliko zeli. pa to njoj, a nama odraslima od ljesnjaka i cokolode .
toliko od nas, svima veliki pozdrav!

.
Sa sekom se i voli i svadja i tuce i gura i ljubi i mazi,znaju se i tak lijepo zaigrati da ih je milina gledati.

) .. a Janov komentar kad je stigao doma( na moje pitanje kak je proslo sa snimanjem) : Ja sam ti bio SAVRSEN, a ovi s TV bas i ne. ( bitno da je covjek skroman).
Da podsjetim Mia je ovo ljeto prohodala,a sada već sigurno trči po cijeloj kući,i iz te perspektive joj je svijet puno zanimljiviji,puno oponaša sve što ja i ostali ukućani radimo a kupi i fore iz crtića i tv reklama,jako je zanimljiva i puna iznenađenja,počela je kužiti da osobe i igračke imaju imena i odgovara na pitanje koliko imaš godina(thri,thri),a koliko prstiju(peeet,peeet i lupi se po dlanu),i naravno uz druženje sa djecom iz susjedstva je usvojila i jednu ružnu riječ koju dosta često koristi kad ju se zadirkuje,a to je mas,mas(marš)i toplo se nadam da će ju sada preko zime zaboraviti jer se neće često viđati sa društvom iz susjedstva,puno pleše i pjeva,zna sve djelove tijela,zna kako se zove(Miiija),slaže fino kockice i druge predmete u nizove i jedne na druge,počela je primječivati i odvajati predmete po boji...ma puno toga razumije ifino napreduje.Krenuli smo i kod logopeda i kontrola nam je tek za tri mjeseca-katastrofa,naravno da je objašnjenje da se s njom još nemože individualno raditi nego samo roditelje upućivati na rad kroz igru,da će ona sve naučiti ali normalno će kasniti za vršnjacima
.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.