dižem topic na bubinima 'što za temperaturu'. cure odgovaraju...
jedan od komentara je da mi sad samo još treba da me ulove trudovi

imam još pet minuta, valjda ću stići. trčim preko križanja do ljekarne, 'bem ti kako me stislo. valjda moram na wc
kupujem sirup i vraćam se doma. dok sam se penjala na drugi kat zašarafi me opet. trudovi ili? ma probava garant...
kontrakcije se počinju javljati svakih pola sata. to je to, noćas ću rodit' a sutra imam termin za šišanje kod maria i moram pelene preuzeti na carini...
baš si se i mogao strpiti jedan dan da te mater dočeka s novom frizurom

ajde dobro bar sam pedikera i kozmetičarku odradila.
kažem doma svojima da noćas idemo roditi. smiju mi se, ne vjeruju, kažu da imam još par dana do termina.
boromir ne misli čekati termin. do 23 h trudovi su relativno u pravilnim razmacima svakih 15-20 min. dorian kuri. neće na spavanje jer čeka da me otprati u rodilište. mm zasp'o k'o klada da ulovi još sat dva sna prije velikog dođađaja. muški
ja gladna k'o pas između trudova pucam po pašteti i kruhu pa kud puklo da puklo. ne mislim gladna u rodilište.
oko ponoći budim muža. ajmo, na 10 minuta su, mislim da nemamo šta čekat. dolazim na sv. duh. pregled, 7 prsti otvorena. do predrađaone nisam ni stigla.
nakon ctg-a i pregleda ulazim u boks. pogledavam na sat 02:05. dok ja pušem i stenjem mm sjedi kraj mene i ispunjava papire za matične stanice.
ja: jebemu sve ostavi te papire i daj mi ruku. mm: ne mogu, rekla mi je babica da joj to ispunim. ja: ajde da rodim pa ćemo onda skupa, jel može? on: može!
trudovi su jedan za drugim. uspjevam ih prodisati. sretna sam jer nisam tražila ništa protiv bolova. to je porod kakav sam htjela. mogu ja to.
osjetim pritisak na debelo crijevo. zovem babicu. pregledava me i kaže, to je to. mm bježi iz rađaone ali vratiti će se kad rodim. ljubi me u čelo.
dolazi doktor, zvače punim ustima i nadgleda babicu koja me vodi kroz porod.
tiskamo u slijedećem trudu. ona me maže uljem i razvlači međicu.
tiskam. lovim se za rukohvate i guram. boli jebemu, ne mogu ja to -nesvjesno izgovaram na glas.
kaže mi babica alenka, ma kako ne možeš vidim mu glavicu ima crnu kosicu i jako je čupav. tom rečenicom izvukla iz mene zadnji atom snage i tiskam. rađam u sjedećem polozaju i gledam ga kako izlazi. moj miš, evo ga, napokon ću ga upoznati. prvo što mi pada napamet mali je grlat
smijem se i plačem, mm plače pred rađaonicom. klamaju vrpcu i onako golog i mokrog stavljaju na moja prsa. dolazi mm. ljubimo se i grlimo. ljubimo malog. bože dragi isti je je on. prelijep je. tako sitan i savršen.
porađaju posteljicu. nema više trudova.
pogledavam na sat 02:25. ovo je bilo stvarno ekspresno.
kažem mužu, e sad možemo ispuniti one papire za matične...

Prekrasna prica!!!