Sada je: 12 kol 2026, 21:48.
Moderator/ica: nadicab

) Plus svaki dan doma radim s njom, najčešće ja, jer je mm stvarno prezaposlen. On je zadužen za igranje, zekanje i zato ga se najviše na svijetu voli, on je mr. savršeni, a ja sam baba koja stalno nešto izvoljeva od nje-prineze.

swanmia je napisao/la:I na kraju jedna dvojba,a to je polazak u vrtić,još je u pelenama,jako je osjetljiva i kupi sve živo i najčešče se zakomplicira i najbanalnija prehlada pa vas molim da me malo posavjetujete,jeli rano i kad je kasno za vrtić,kakve grupe i kolike grupe djece,na šta da obratim pažnju jer stvarno nemam pojma ni o čemu.
slikice: http://picasaweb.google.hr/swanmia

stvarno smo se potrudili, i mislim da je vrijedilo svake minute!!!!

Uglavnom bilo je lijepo, Mare tebe nisam upoznala ali jesam Katiju, jako ste drage i nadam se da cemo suradjivati. Dinkic ti si bila super, fakat dobro odradjeno, sa srcem, zaboravila sam ti reci da te pozdravila dr. Culic jer sam se neki dan cula s njom.
U svakom slučaju ovo je bio veliki korak za nas, mislim da su nam sad mnoga vrata ako ne otvorena onda barem odškrinuta kontaktima na predavanju i prilikom djeljenja pozivnica ( jer smo se trudili većinu pozivnica podijeliti osobno )..

Kaze doktor da je to neki zarazan virus, i da moze biti cisto malo kasljanje pa sve do apsolutnog gusenja koji zahtjeva tracheotomiju... Strava. Tako da nista od jaslice cijeli ovaj tjedan i pokusati cemo ponovo od iduceg tjedna. Ali inace prilagodba je isla ok, tete su bile lijepo iznenadene koliko je ona drustvena i vesela i sposobna za igru. Kazu da me uopce ne trazi.... neznam samo jel to misle dobro ili lose.
pozdrav svima!

) i mi ne bi nju nikada culi da se MM nije vrtio i probudio... mene je strah sada da ce se ona jednom tako gusiti i da uopce necemo ju ni cuti. Ali ako je Domiju to uglavnom najavljeno tim kasljem onda barem imamo neki znak unaprijed! Hvala! Jutros su na Dobro jutro Hrvatska imali prilog o jaslicama i taj RSV (respiratorni virus). Odmah oni covjeku nabace griznju savjest sto dijete vodi u jaslice...

btw... kako napreduje trudnoca?

nadam se da su svima klinci uzivali! 

bila je non stop prehladena i nekak "proljevasta" tako da je izgubila skoro kilu, ali sada se to vraca. otkrila je kako upaliti televiziju i non stop moram skrivati daljinski da ga ne pali i zablesi
terapeutkinja je bila jako simpaticna osoba ali bezobzira....

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.