Sada je: 14 lip 2026, 06:01.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

ring je napisao/la:Mi smo kupili perfekta madrac, model stela i jako smo zadovoljni, malo je tvrđi, poluanatomski dimenzije 180x200 cm, došao nas je negdje 2200 kn
http://www.perfecta.hr/

eli je napisao/la:kod svih boljih madraca, tj. ovih pjenastih modernih obavezne su letvičaste podnice i dobro ih je što češće okretati. moj ispušta neki smrad na kemikalije ako ga ne okrećem barem jednom mjesečno, a to se nije događalo u prvoj godini.

Zwerka je napisao/la:eli je napisao/la:kod svih boljih madraca, tj. ovih pjenastih modernih obavezne su letvičaste podnice i dobro ih je što češće okretati. moj ispušta neki smrad na kemikalije ako ga ne okrećem barem jednom mjesečno, a to se nije događalo u prvoj godini.
Da, svaki skuplji ( da se tako izrazim ) i naravno, kvalitetnini madrac mora imati elastične podnice. Ima ih različitih vrsta a bome i cijena - od 200 pa čak preko 1000 kn za dimenzije 90x200. Mi smo kupili dvije i platili smo ih 700 kn.
A ako su podnice od iverice, trebalo bi napraviti nekoliko desetaka rupa na njima, da madrac može " disati ".

dodoli je napisao/la:Moja postelja i madrac bi trebali stici ovih dana pa vam javim impresije

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.