Sada je: 02 kol 2026, 23:53.

blizanci + još jedno dijete

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

blizanci + još jedno dijete

PostPostao/la LTL » 29 stu 2008, 17:54

Zanima me ima li koja mama s blizancima a da ima još jednu bebicu plus,ha,ha! kako se snalazite? Ja imam 10 mj blizanke i 3 godišnjeg sina, bila je mala razlika pa nije bilo ljubomore, osim kaj ga bude stalno po noći :mah
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: blizanci + još jedno dijete

PostPostao/la Daphne » 29 stu 2008, 18:39

twinky, tvoja su djeca tu negdje s mojima, moja kcer ce sad 3 g za par dana, a trojke ce sad 11 mj. nema ljubomore, jako ih voli al da je tesko, tesko je.
Daphne

PostPostao/la LTL » 29 stu 2008, 18:50

Svaka ti čast,nemogu si to uopće zamisliti.
Ja sad s mojima nemam vremena ni z tuširanje neki put, ha, ha! Kako stojiš sa spavanjem, moj mali nije spaval 14 mjeseci više od par sati na noć a isto tako i po danu. a male ista pjesma. Evo ovu noć mi je TIna prvi put Prespavala pola noći, Lana se budi i do 10 puta pa ja s njom spavam u drugoj sobi da neki put bar 3 sata u komadu odspavam. muž je s drugom curkom i sinom :dunno :mah
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la JiA » 29 stu 2008, 18:54

Twinky, vidim da si nas našla :bye
Bijah slijep, a sada vidim...
JiA
Vjetropir

PostPostao/la Daphne » 29 stu 2008, 18:54

spavanje??? jel se to maze na kruh?? :mrgreen:
neznam kad sam zadnji put odspavala vise od 40 minuta u komadu...
Daphne

PostPostao/la LTL » 29 stu 2008, 20:12

Jesam našla sam vas, muž mi je stavio slikicu!
DAphne,divim ti se, nitko tko nije to probao nema pojma kako je kad ne spavaš. Ja sam malog znala uspavati s dva sata nošenja pa bi spavao pol sata,on je baš imao poremećaj spavanja. pa sam ga nosila do jedan u noći, al on je vrištao i vrištao,samo da ne spava. nakon prvog sna dan danas se zna vrišteći probuditi!su tvoje trojke cure ili dećki ili malo jedno malo drugo,ha,ha? ja sam u bolnici u petrovoj ležala s dvije cure koje su nosile trojke. Imaš nekog da ti pomogne?
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Daphne » 29 stu 2008, 20:48

hehe, vidim ja da te ne poznam pa tako ne poznas ni ti mene. nemam ja samo trojke , koji su usput, dva decka i cura, i nisam se naspavala pa jedno trinaest godina vec...
nemam nikog na pomoc, osim muza i odnedavno jedne tete cistilice...
Daphne

PostPostao/la LTL » 29 stu 2008, 20:58

Neznam što reči.al ja sam se znala šaliti da znam savršenu dijetu kako brzo izgubiti kilograme! uzmite moje dijete na mjesec dana :rolf
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la JiA » 29 stu 2008, 21:09

Twinky, kad se nece Daphne hvaliti, ja cu ti reci da ona ima 8 djece!!!! Pa sad ti probaj zamisliti :mrgreen:
JiA
Vjetropir

PostPostao/la Daphne » 29 stu 2008, 21:11

JiA pa nisam je bas htjela uplasiti odmah ;)
Daphne

PostPostao/la JiA » 29 stu 2008, 21:21

Ma odmah u glavu!!! :mrgreen: Nek zna s kim ima posla :lol
JiA
Vjetropir

PostPostao/la LTL » 29 stu 2008, 21:26

Ajmeeeeeeee,curo moja,ha,ha!Svaka čast!Jesi ti možda pisala za časopis mame i bebe?
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Daphne » 30 stu 2008, 10:21

jesam, la sam nazalost morala odustati zbog nedostatka vremena.(a i dani mi se sveli na ponavljanja pa da ne budem ko pokvarena ploca ;))
Daphne

PostPostao/la LTL » 30 stu 2008, 11:25

Neznam dal si pročitala moje predstavljanje? Inače pročitala sam svaki tvoj članak odkad si ostala trudna do kad si prekinula pisati :cry: i uživala u svakom! :kiss
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la bigmamma » 30 stu 2008, 15:08

Ja imam blizanke,starijeg sina i bebu, ali D. je bez premca. Nisam joj ni do koljena. Toj ženi mogu samo ovog smajlića staviti :klanja I nemam više šta za reći, osim da je se sjetim kad mi je teško s duplo manje djece. A sigurna sam u to da se sve to može, ali bitno je naći vremena za sebe u svemu tome. Bez toga mislim da je teško i s jednim.
L. 2003.
S. i A. 2005
L. 2007.
bigmamma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la LTL » 30 stu 2008, 16:05

Bigmamma,u pravu si. I sat vremena sa se posvetiš sebi čini čuda. meni to ne uspjeva često........ Al neki put se potrefi da svo troje spavaju ili mali gleda crtić i ja napunim baterije.
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la enika36 » 19 pro 2008, 23:18

Ja imam samo blizanke nismo išli na drugo ups :xlol na treće zbod zdrastvenih problema s jednom od bllizanki al ne znači da nećemo hehe.. a i moja me kuma malo splašila ona ima 1 pa dvoje a ja krenula s dvoje pa da nebude redom 2 pa 3 :xlol zezam ma ne bi bio problem čak bi i voljela samo da se rješimo tih čestih bolnica i pregleda inače svaka čast osmerostrukoj mamici :joy
enika36
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Mimaa » 20 pro 2008, 12:02

Daphne, 13 godina! Dobra si! Kod nas se 2 godine nije dogodilo, da spavaju svi zajedno. Al tada sam mislila, da ću umrijeti. Danu i noću u istom stanju - pa nisam ni znala za sebe. Dobro je to, da je zbog toga kritično vrijeme tako brzo prošlo.
Mimaa
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lumpar » 20 pro 2008, 18:36

moj sin je jako ljubomoran na male blizanke jer je 6 godina bio sam i sve samo njemu a sad nas odjednom dijeli s jos 2 comba.... a o spavanju bolje ne pricati ... bolje su spavale kad su bile manje sad kako koju noc ali sve se tjesim neko je rekao do 3. godine ....
slika
slika
lumpar
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mamamama » 08 lip 2009, 21:56

Evo da se i ja pridružim. Imam curicu od 14 mjeseci, a uskoro bi trebala roditi blizance pa mi je baš zanimljivo bilo vidjeti vaša iskustva...

Ja nekako imam osjećaj da će sve biti u najboljem redu jer mi je mala tako dobra... ne znam čime sam ju zaslužila :klanja , a da ne pričam o MM koji mi je uvijek pri ruci i do sada nismo trebali ni sata "baka servisa" :ljubav

Evo toliko od mene za sada... još sam nova...

Javite se sa savjetima!

Pozdrav i laku noć! :mah
mamamama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la LTL » 08 lip 2009, 22:07

dobro nam došla!
neznam što da ti napišem ;) ,pitaj što god te zanima! :mah :zivili
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mamamama » 09 lip 2009, 10:35

ma ne znam ni ja što bih točno pitala :roll:
razmišljamo o kupnji vlakić kolica jer mi se ona čine praktičnija, ali vidjeli smo samo neka preskupa... :ne i to pegperego za koje sam na nekim forumima vidjela da i nisu nešto najnaj...
ne znam ni da li bi kupili 2 krevetića ili da spavaju u jednom dok se ne počnu vrtiti i gurati...
malo me brine i dojenje - kako se namjestiti - pretpostavljam da je od velike pomoći jastuk za dojenje (on mi je bio super bio i dok sam malu dojila)
što još... mislite li da bi mogli preživjeti bez baka servisa jer moja mama još radi, a svekrva treba na operaciju kuka i sigurno neće biti sposobna još neko vrijeme normalno funkcionirati :znoj
toliko za sada. javim se kad se sjetim još nekih nedoumica...
hvala i pozdrav! :mase
mamamama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lunahor » 11 lip 2009, 18:49

imas malo nize topic o savjetima za prvih 6 mj. :mah
lunahor
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži