Bombica, tek sam sad pročitala ovo sa suhom kožom. Nemoj ga puno kupati, to je savjet koji je nama pedijatrica dala dok je Tin bio sasvim mali i isto pun problema s kožom. Ako ga pereš sa sapunom svakako sindet sapun (bez sapuna), nakon svakog kupanja mazati nekim medicinskim mlijekom (nama se najbolje pakazala ADerma). Što se kupke tiče, svakako nekakva specijalna. Mi smo išli kod jednog dobrog dječjeg dermatologa i on nam je preporučio Balmandol, međutim meni nije bila dobra jer se lijepi za kadu i kada se jako skliže. Koristili smo Trixera od AVENE, dermatolog mi je ito rekao da je dobra.
Nakon kupanja ga nemoj brisati ručnikom trljajući nego samo treba tapkati. A ako baš hoćaš stručni savjet, možeš otići dermatologu.
I da, ADerma mlijeko je za tijelo, ADerma ExOmega krema je za lice i tijelo. Mlijeko ne ide na lice, krema ide na tijelo. Ja mažem tijelo mlijekom jer je krema skuplja i više je treba za namazati.
Koža nam je sad tako dobra da ne moramo niti mazati nakon svakog tuširanja, sad mažem jednom tjedno tijelo, a lice svaki dan, ali prije smo mazali svakodnevno dok se koža nije oporavila