Sada je: 12 kol 2026, 17:01.
Moderator/ica: nadicab

faith vidjela sam vas jucer na tv , decki su prekrasni 

koliko ga je napadalo 

. 
i mi cemo onda ciljat popodne, javim ti se na mob porukom 4. kad stignemo 

faith je napisao/la:Uf, Braco, nisam bila osobno ali moja sestrična je bila, bez veze, detalji na pm.

faith je napisao/la:Marijana, to je osobni doživljaj moje sestrične, ako imaš drugo iskustvo onda ga podijeli s nama

I ja sam čula puno lijepih stvari o njemu od ljudi kojima je pomogao, a tu nam je na dohvat ruke, za razliku od Domančića gdje je ipak velika kako je netko rekao papi lova, Braco bar ne uzima lovu.Tonka.M je napisao/la:Moja prijateljica ima divno iskustvo s Bracom, veli da se dobro osjećala tamo, potpuno pozitivno iskustvo, riješila je neke probleme, a veli da joj i mama dosta često odlazi k njemu![]()
Osobno nisam nikad bila ni kod koga spomenutog tako da nemam iskustva

Tonka.M je napisao/la:znam da sam se i ja isto čudila kad mi je rekla da se k njemu nosi samo cvijeće![]()
ja sam samo pitala pa kad mu onda daš lovu?![]()
I to što veliš tu je pod nosom!

MaMi, frendica i njena mama ne ostavljaju novce
Tonka.M je napisao/la::dunno MaMi, frendica i njena mama ne ostavljaju novce

jako nam je bilo dobro, meni je jucer nakon 4 dnevnih terpaija izbio herpes
a inace sve 5
idemo opet za uskrs
ali u boh.bistricu, bas mi zao sto niej u kg vise, bb mi se cini sva razbacana a i nema bas nekih app a hotel mi je preskup.. najjeftiniji app u bb izvan sezone je 55 eura
a ulaz na bazen 30 eura za tri sata 

.

ne spadam
pa kak zna ko je doktor ? nije valljda da se legitimiraju sto su kad se narucuju
mislim da se razumijemo , ak ne trazi dokaz bum se ja i tak legitimirala sam da dodjem k njemu 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.