moja curica ima 9 mjeseci, oduvijek na AD - Hipp (od Pre-Hippa, preko Hipp1 s prob., sad smo na Hipp2 s prob.) - cura je samo prva 3 dana je pila kolostrum, nakon toga je uslijedila upala dojki s preporučenom ablaktacijom), dohrana je već uvelike počela, imamo najčešće 3 mliječna obroka dnevno, jedan voćni i jedan povrtno-mesni. Kad ste u pravilu prelazili na 3? Naime, čini mi se da dijete masu jede, jel' neki skok uslijed povećanog gibanja - puzanje - ili je gladno, pitam se pitam - pojede ujutro 190 za doručak, onda oko 11-12 voćno-mliječni (1 banana, 2 male kruške, 1 jabuka sa 70 ml AD-a i 2 žlice rižinih), onda nakon toga često za sat vremena još 190, onda poslijepodne povrtno-mesni, navečer neka žitna kašica s AD-om oko 150 ml, prije spavanja još 190 ml mlijeka.Ima oko 9 kg, 9 mjeseci i 75 cm.
Znam da je to individualno, da je teško dati savjet, da trebam pitati pedijatara - sve to znam i hoću - ali pokušavam iz iskustva mama vidjeti koji su benchmarksi tj. općenita neka pravila kad su ljudi prelazili na 3-jku.
Unaprijed hvala svima koji sudjeluju na ovom dragocjenom pdf-u
!