Svima sve dobro za Božić.

Sada je: 12 kol 2026, 00:33.
Moderator/ica: nadicab
, kako si ti pregrmila sve ovo?

lea.marijela je napisao/la:faith je napisao/la:
Lea.marijela, jel se mogu i ja ugurati na kavu ak zalutam u vaše krajeve?
Naravno najavit ćemo sastanak i obavjestit te navrijeme, al nisam ja ni zaboravila na naš dogovor za kavicu samo mi se djete non stop nasnimava pa nikak uhvatit cajta
lulamae je napisao/la:gle ti to,kam se svi guraju![]()
a nas nitko ne zovelea.marijela...sad si gotova..na leda bus si natovarila pol foruma samo za malo kavice
quote]
Lu nesekiraj se ti si pri vrhu popisa mislili bumo na tebe bez da nas podsjetiš![]()
Ma očito mene ljetos nitko nije dobro shvatio kad sam rekla da su moja vrata širom otvorena za sve forumašice i odjednom ako treba!![]()
Ak je stalo 20 članova ekipe s opremom bez guranja i bilo je kave i kolača pa kak nebi bilo i za vas![]()
A ak Vas se prijavi puno, puno više žicali bumo Lidiju da nas pusti u puž na babinjak.
nemogu vjerovati da mene nisi niti primjetila

(ima obrijanu glavu)
i tak smo mi vani na stepenicama noseci bor docekali bozic..shvatili smo to po petardama koje su pucale ko blesave
a ja sam do negdje dva u noci kitila bor eheheheh..bilo je veselo..ko u onom filmu 'nemoguci bozic' il tak nes..sve nam je islo naopacke..a dragi je od toliko zivciranja lego u kadu i pravio se nezainteresiran za sve ostalo..a jos je isao raditi ujutro

, ako vam usfali kolača navratite kod nas, mi se jučer vratili od moje mame sa hrpetinom kolača, trudimo se i trudimo ali ima ih stvarno puno 

adrian tamani cips i jabuke 

.

Plava je napisao/la: Fučkaš pečnicu bitno da je komp uključen.
Apsolutno se slažem!

nadicab je napisao/la:nezaboravan Božić Lu![]()
Nama nije tako dobro počeo; srećom samo parcijalni epi

svima pa makar i uz virtualnu
.

. Nekak će sve proči do sutra. Svima od srca želim sve najbolje u Novoj i najviše od svega želim našoj dječici svu sreću, zdravlje i veselje. 

. Želim vam svima puno ljubavi, zdravlja i sreće u Novoj godini, puno zdravlja svoj našoj dječici i njihovim hrabrim mamama i tatama
. 

bas mi je zao da vas to zadesilo.

žao mi je da vam je tako krenulo u novoj, ako misliš da mogu pomoći javi mi se svakako. Šteta što više nisi u starom kvartu, onda bi barem mogla skoknuti do tebe. Nadam se da će tm biti dobro i da će operacija proći u najboljem redu. Drži se 

Šaljem ti puno dobrih vibri da se tm što prije oporavi i da ti izdržiš (a znam da hoćeš, jer sam te preko ovog foruma upoznala kao hrabru ženu koja se nikad ne predaje). I sigurno će se naći netko (susjedi, prijatelji) koji će ti barem ponekad priskočiti u pomoć. Najteže je tražiti da ti netko poogne, ali ljudi često baš to čekaju, jer im je neugodno ponuditi, a kad pitaš često te vrlo ugodno iznenade koliko su spremni pomoći. Nemoj se obeshrabriti! 

biti će teško, ali izdržati ćeš, ti si hrabra žena

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.