Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Tema je zaključana

Re: Rasprodaje,popusti,snizenja,povoljna kupnja...

21 pro 2008, 00:04

u mercatoneu u shoe boxu piše rasprodaja do isteka zaliha, nisam ulazila, tako da ne znam što imaju.

21 pro 2008, 16:34

osh kosh u avenue mallu ima sniženje na dio robice

22 pro 2008, 16:47

Kika od jutros ima 70% na cijeli Božićni asortiman.
Mi uzeli umjetni bor, iako smo rekli da nikad nećemo, ponijela nas cijena :xgrin :xboric1

22 pro 2008, 16:55

Snizenje u King crossu pocinje 03.01. ;)

23 pro 2008, 11:21

Cavallino shoes u Importanne centru ima sniženje do 50%.
Sinoć sam si upiknula čizme (gležnjače) snižene s 1000 i nešto kuna na 700 i nešto i balerinke snižene s 600 i nešto na oko 400kn :mrgreen: .

23 pro 2008, 11:47

Tom Tailor u AM ima sniženje 50 %

26 pro 2008, 09:31

Dudley je napisao/la:Od danas u TL-u sniženje onih fornih Barts kapa. Jučer isto bila i skoro uzela, danas sniženo sa 150 na 69 :xhappy .

Vjerojatno su i neke druge stvari snižene, nama je trebala samo kapa :mah (pričam o dječjim, za odrasle ne znam)

e ovo mi je informacija :kiss gledam te kape stalno, ali ne dam iz principa tolike novce.

27 pro 2008, 23:32

Da li netko slučajno zna kad kreću sniženja u Tommy Hilfigeru?

29 pro 2008, 11:06

Cekam snizenje u Okaidi, dali neko ima info kad krece snizenje?

29 pro 2008, 11:22

mi bili jucer u Okaidiu i vecina toga je snizena 20-50%.

ja cekam Froddo - ako bude sto.

29 pro 2008, 11:31

U CC1
Cipele;
Transport-40-50%
Stiefelkonig 50%

29 pro 2008, 11:32

U Okaidi je sniženje, ali je već sve probrano, ja nisam uspjela ništa naći

29 pro 2008, 13:49

ja cekam Froddo - ako bude sto.

Koliko ja znam Froddo je vec pocelo snizenje :xmah

29 pro 2008, 15:09

jučer sam pitala u CC1 kad počinje sniženje - rekli mi svi kreću s 2.1.

29 pro 2008, 15:56

upravo se vratih iz djecjeg Benettona u Ilici - dobar popust, kupila jaknicu, proljetnu za 120 kn i trenirku za 100. ali treba pozurit jer je dosta probrano, bar u odredjenim velicinama. a u froddo sam zvala, trenutno je 15% blagdanski popust, a teta mi je u povjerenju rekla da snizenja krecu od 2.1.

31 pro 2008, 01:03

Bili danas u AM, ogromne guzve, lazna rasprodaja, ono kaj valja nije snizeno, junk roba kao snizena, iako nema bas brojeva...

31 pro 2008, 11:11

majab je napisao/la:Cekam snizenje u Okaidi, dali neko ima info kad krece snizenje?

gdje su njihovi dućani

31 pro 2008, 11:31

znam da ima u CC1

a jel netko bio negdje vani u HM?? jesu pocele rasprodaje??

02 sij 2009, 23:02

ja sam danas bila u AM..
FOX -inventura, to mi je bas zao, oni imaju zgodnih stvari
ZARA-ma, koga oni to zezaju...majice s 45kn snizene na 39!! nes ti snizenja!!!...i sve tako...pa to je 10% snizenje
BENETTON -e, tu sam se nakupovala, snizenje od 30-50%
kupila sam mu mislim 5 ili 6 majici...raspon cijena od 37-45kn, hlace samterice 98kn, flis jaknica 117kn, zimska jakna 220kn, pidzama 103kn, vestice dvije, svaka nekih 150kn i jos par bokserica sam kupila, njihove najvise voli

nesto sam kupila u AM,nesto u benettonu u mercatoru

sebi sam samo kupila jednu trenirku, zapravo donji dio trenirke u benettonu za 67kn, prljavo roza, i to na djecjem odjelu i jednu majicicu na bretelice u orsayu
da, i jedne 3/4 hlace, neke smedje, jako zgodne, zadnje su ostale, 100kn ( bile 600) i jos su mi ih snizili na 90kn, jel su neprimjetno ostecene, ali stvarno neprimjetno, jedna sitna crtica..to sam kupila u espritu, gdje snizenja nisu neka, nema majice ispod 200kn...kod njih cu za koji dan opet navratiti,mozda jos vise snize stvari

sutra mislim jos ici u CC1...moram sebi kupiti jos dosta toga, sinu ev. jos jednu jaknu, za skijanje, za drugu godinu i mozda jos koju majicu u okaidiu, sve za drugu godinu...

03 sij 2009, 11:02

ZARA-ma, koga oni to zezaju...majice s 45kn snizene na 39!! nes ti snizenja!!!...i sve tako...pa to je 10% snizenje

Ja u Zari Luki kupila hlace koje su bile 189 za 109, mislim da je to 40%, to je jedino sto se je isplatilo...

03 sij 2009, 11:02

E da, ali sam u TL-u kupila T-shirt Luki za ljeto za 19 kn po komadu, bas lijepe onak deblje s motivom

03 sij 2009, 12:40

vedi je napisao/la:

Ja u Zari Luki kupila hlace koje su bile 189 za 109, mislim da je to 40%, to je jedino sto se je isplatilo...

ma, da, moguce,nisam bas sve tako detaljno gledala, vidla sam par stvari da su min snizeno i odustala
ajd, super da si ti barem nesto nasla

03 sij 2009, 14:23

Ako se na varam, od sutra ne radi ništa nedjeljom :)

03 sij 2009, 17:04

U dječijem s. oliveru (ja bila u tkalčićevoj) kupila sam Filipu vestu (dosta debelu) sniženu sa 319 na 223, traperice isto su bile nešto iznad 300, a sad su 205 i majice dugih rukava koje su bile od 129 do 159, a sad su 100 kn (kunu-dvije više manje). Inače, njemu najbolje pašu te traperice, pa ih kupujem uvijek tamo.

03 sij 2009, 21:04

okaidi-ima, ali ne u broju koji sam ja trebala, 12, tak da sam mu kupila samo dvije majice, svaka ne znam koliko, valjda nekih 60-70kn, trebala bih sada ici gledati u vrecicu
snizenje30-50%

u intersportu 30-50% isto, ali je vec dosta probrano, opet nista u nasem broju

chicco ima snizenja od sljedeceg tjedna

04 sij 2009, 00:12

Filipovamama, ove cijene koje spominjes su brrr :xsnjesko
Bila sam u Foxu, OshKosh, Iani - popusti su oko 30%, u Foxu malo sto za stariju djecu snizeno. Jedinu pravu rasprodaju sam vidjela u Max&Spenceru.

04 sij 2009, 02:32

A ja zaobišla danas Max&Spenceru jer mi se nije dalo ulaziti :roll: , baš nemam smisla za kupovinu. Ništa, u ponedjeljak idem vidjeti šta se nudi tamo.

04 sij 2009, 02:44

Danas u KC - isto mi se čini da je jedino u M&S bilo nešto kao prava rasprodaja, nisam ništa kupila, bilo mi je kasno, a bili smo s klincima kojima se nije dalo hodat po dućanima. Njima sam kupila par stvari u IANI - dolčevite za decke cca 50 kn, zimsku jaknu za curku za sljedeću godinu, i još koju majcicu.
Tamo je 30 % sniženje, trebalo bi biti i više, ali vjerojatno neće biti brojeva već sad je prilično rasprodano.
Sve u svemu nije mi to neka prava rasprodaja još - čini mi se da su prošle godine ranije počeli.

04 sij 2009, 10:42

Ja kupila u Teranovi trenirku za 80 tak kuna na snizenju, nadam se da se neće raspasti :shock:

04 sij 2009, 10:47

Jel počela rasprodaja u cc1, zanimaju me P&C i s.Oliver?
Tema je zaključana