Anni je napisao/la:super Luna, probaj ga uz poljubce i uciti pokazivanjem prsticem( dodirom)..kada ga ucis djelovima lica( kasnije tijela) uvijek mu govori koliko toga imamo. Moj je sve to poslije kada je poceo govoriti poceo i primjenjivati..pa mu nisam morala ponavljat da imamo dva oka, dva uha , jedan nos itd..jer je sve to zapamtio u neverbalnoj fazi( ja tada nisam znala da ce on sve to zapamtiti).
Tako smo ti i mi počeli zahvaljujući anninim savjetima.prvo smo ga naučili da svojim prstiće u našoj ruci nauči na nama pokazivati glavu, oči, uši, zube, ruku, nogu. Onda smo tražili da svojom rukom na nama to pokazuje a za nagradu je dobivao bobi štapiće (kasnije se to pokazalo jako dobro kada smo radili PECS metodu koja je bila dobra za razvoj komunikacije i svladvanj osnovnih vještina daj, uzmi, odnesi, stavi.....). Saa bez problema svojim prstićima pokazuje na sebi pojedine dijelove tijela. Dobra ti je i vježba pred ogledalom. Mi smo pri kraju Pecsa i spremamo se početi krenuti s ABOM, vidim da je stranica koju je anni poslala dobra, nadam se da se može naručiti i DVD, jer je onda lakše.