Sada je: 13 kol 2026, 01:48.
Moderator/ica: nadicab

stray_cat je napisao/la:pa slat cu ponovo kosu na analizu da vidim sto smo napravili u godinu dana

Anni je napisao/la:mi smo na tomatisu upoznali deckica koji ima 2,5 godine, ima autizam i epi napade. Na biomedicini je ..napadi su se smanjili al ne i nestali. Njegova mama kaze kako on zapravo nikada ni nije imao onaj klasicni epi napad sa konvulzijama...kod njega su napadi u obliku : zagleda se u jednu tocku, poluukocen je ( kao da se iskljucio) i to potraje neko vrijeme ( ne dugo) ...kada napad prodje mali pocne jako mahati rucicama. EEG je u budnom stanju i stanju spavanja patoloski.
A sta se epilspsije kod autizma tice tu potpisujem Alexandru...javlja se kod neke djece i to u razlicitoj dobi zivota.

alexandra je napisao/la:eeg je potpuno neinvazivna metoda i ne koristi se nikakvo zračenje.
još je manje dosadan za dijete od kad se ne koristi gel za elektrode i od kad kapa nije povezana sa sto kablova.
s. ima 8 godina, a eeg radimo jednom godisnje od rodjenja, njen nalaz je granican za dob od uvijek zbog krvarenja, ne zbog autizma, dvije godine je na terapiji lamictalom (najmanja doza) budući je u jednoj fazi bio blago promijenjen. konvulzije nikada nije imala, ni napade, a od početka uzimanja terapije je nalaz normalan i graničan za dob.
metali nisu jedini uzrok napada i ne postoji striktna granica (pubertet), neurološko praćenje je preventivno, metoda pretrage neškodljiva i nema nikakvog razloga ne činiti kontrole odmah i jednom godišnje, radi djetetove i vlastite sigurnosti.

stray_cat je napisao/la:pa slat cu ponovo kosu na analizu da vidim sto smo napravili u godinu dana

Anni je napisao/la:mi smo na tomatisu upoznali deckica koji ima 2,5 godine, ima autizam i epi napade. Na biomedicini je ..napadi su se smanjili al ne i nestali. Njegova mama kaze kako on zapravo nikada ni nije imao onaj klasicni epi napad sa konvulzijama...kod njega su napadi u obliku : zagleda se u jednu tocku, poluukocen je ( kao da se iskljucio) i to potraje neko vrijeme ( ne dugo) ...kada napad prodje mali pocne jako mahati rucicama. EEG je u budnom stanju i stanju spavanja patoloski.
A sta se epilspsije kod autizma tice tu potpisujem Alexandru...javlja se kod neke djece i to u razlicitoj dobi zivota.

marijanama je napisao/la:stray_cat je napisao/la:pa slat cu ponovo kosu na analizu da vidim sto smo napravili u godinu dana
Nama su doktori rekli da nalaz metala u kosi nije objektivan jer je kosa jako izložena vanjskim utjecajima?
Anni je napisao/la:marijanama je napisao/la:stray_cat je napisao/la:pa slat cu ponovo kosu na analizu da vidim sto smo napravili u godinu dana
Nama su doktori rekli da nalaz metala u kosi nije objektivan jer je kosa jako izložena vanjskim utjecajima?
da i pise kako taj nalaz pokaze samo metale koje djezte izlucuje, a sta je sa onima koje ne izlucuje? i kako djete koje ima los kapacitet izlucivanja uopce izlucuje metale ?

soma je napisao/la:stray_cat je napisao/la:pa slat cu ponovo kosu na analizu da vidim sto smo napravili u godinu dana
Zasto ne posaljes urin u Pariz? To ti je preciznije, a nije invazivno...

soma je napisao/la:A sta onda mislis o svim tim vjestackim suplementima koje bnasa djeca unose u svoj organizam u enormnim kolicinama? Razni multivitamini, minerali, aminokiseline, B kompleksi i svasta jos...? Nisu li i oni po toj logici smece?

stray_cat je napisao/la:na temu izlucivanja smeca
ja sam protiv detoxa koj ukljucuje jetru, bubrege sto se svodi na to da se nase sranje treba izluciti znojenjem, preko koze. zanima me blato, detox patches i jedino to cemo ukljuciti kad skupio dovoljno informacija
zato i jesmo na infracrvenoj sauni, a pretpostavljam da ce organskom hranom i filtriranom vodom doci do ne unosenja novog smeca. sa cjepljenjem smo prestali nakon 3 dktp-a i 2 hepatitisa pa je i to iskljuceno
antibiotike nema sanse da damo ako nije direktno ugrozen zivot
lijekove ako nesto i prima iskljucivo je homeopatski, pretpostavljam da je u njima manje smeca nego u klasicnim lijekovima
u svoje paranoje o otrovima ukljucujem i paranoje o tome da svi ti suplementi koji se tako prodaju i koriste u sebi takodjer nose dio smeca. po meni jedino prehranom mozes klinca dovesti u trajno ok stanje

Anni je napisao/la:ja sam postala lnk i napisla svoje misljenje koje se razlikuje od Tvog. I u cemu je sada problem? Meni je strasno skrivanje djetetove situacije zbog pripadnosti sekte ma kako god da s ona zvala ili ne.. i ma tko god bio u pitanju .....to je Stray moje osobno misljenje i ja ga imam pravo napisati..... i sta se odmah kacis na prozivanje nekoga...pa daj molim Te ljepo...na kraju krajeva nitko od nas ne zna sta je to djete stvarno imalo, koliko se je sa njim radilo..koliko se je njegov poremecaj ljecio...mi samo mozemo pretpostavljati...a to situaciju promjenit nimalo nece.

Anni je napisao/la:bogatima roditeljima autisticne djece nebi bilo nimalo lose da uloze u istrazivanja autizma..ucinili bi dobrobit i svojoj djeci , a ne samo tudoj djeci...na kraju krajeva sta je njima jedan milion dolara ili eura?

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.