Sada je: 26 srp 2026, 00:23.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
samo polako

a evo sad pojede čak 5 žličica

Mi smo s dohranom krenuli prije kojih 2 tjedna.
Ne znam el bih još neko vrijeme ostala na voću ili bi mu sad dala palentu ili rižu.El može savjet? 

, da od mrkvice zna biti problemčića sa probavom, mi nismo imali, Tara je imala rijetku stolicu pa nakon mrkvice taman

)
Zvijezdica
Nada je napisao/la:edit: a đto sa bundevama, bućama, kako već...ima toga po shopping centrima, jel' tome sezona, jel' to za bebe valja?
jel' im sad sezona uopće, da ne dođem tamo kao da sam s Marsa pala. Po shopping centrima vidim da ima raznih vrsta, jel' svejedno koju kupim (osim navedene)? U stvari me zanima koje vrste bi bile primjerene bebama (možda ima nekih koje se ni u ludilu ne smiju dati, da znam za ubuduće, možda mi još koji puta zatreba.

Iako imamo skoro 8 mjeseci, totalni smo početnici što se tiče krute hrane. Počela sam s dohranom kad je navršila 6 mjeseci,ali nismo se nigdje maknuli. Još nikad nije pojela čitavu kašicu. Kupovne iz staklenke sasvim odbija. Naribam joj jabuku, pojede 1 žličicu i gotovo. E,sad...čitala sam da neki zagovaraju dojenje do 1. godine i da ništa drugo ne treba,ali ona ne dobiva na težini. Dobila je ravno 400 g u dva mjeseca. Osjećam da bih ju trebala nekako "nagovoriti" da jede,ali kako??? Ima li netko takvo ili slično iskustvo? Ako sam promašila temu, isprika.
), neće ni to. Pretpostavljam da nije još spremna,ima samo jedan zubić (ne znam računa li se to), ne bi ju silila ali bojim se da ne postane anemična. Inače ne izgleda mršava, meni je ok. Ima 8 kg, ne čini mi se malo.

kad mu se htjelo. I kad mu je pasalo.
al možda da ti povećaš unos namirnica bogatih željezom, pitaj cure na pdf-u dojenje

pa probaj joj raditi na svojem...

zvečka je napisao/la:Imam jedno pitanje. Zna li netko nešto o korištenju zobenog mlijeka za izradu kašica? Rižino znam da smije.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.