Eto vratili se iz klaićeve - odradili smo još jednu turu dexa i hvalimo se jako jako jer nam je
EEG - PUNO BOLJI!!!

Sada je: 18 kol 2026, 21:54.
Moderator/ica: nadicab

odlične vijesti cure 

. Defektologica ju je pratila i vrištala je od smjeha totalno oduševljena Leinom reakcijom a mi smo ostali bez teksta
- mislim da se nikad nebu pomirio da je Lea djete s PP i da nam se život promjenio u potpunosti. Stalno cvili kako nam život više nema smisla,Obožava putovat i nije bilo vikenda da nas nije negdje bilo.Imao je velike planove kojih se nažalost djelomično mora odreči (barem djelomično) ili možda samo trenutno jer Lea treba jedan drugi tempo. A njemu to jako teško pada.

slatkica
onak zaozbač. Al nemrem reć da nema komunikacije s malim, baš naprotiv, često mi ga uzima i sam odlazi u sobicu/vježbaonicu bit s njim, igrat se i malo vježbuckat
Samo ga povremeno treba malo strest 

NAdam se da će mi u otpusnom pismu stiči kako se nalaz nije dao očitati - to mi je jedini spas. U međuvremenu je ponovo počela jesti na bocu al sad neče žlicu i tako se mi veselimo iz dana u dan. Usput muž mi ide na operaciju drugog kuka naime kugla kuka mu je napukla i dio se je odlomio, pet dana je bio nepokretan i onda se nekim čudom na moje molitve uslišio moj zahtjev i sad hoda uz blage bolove. Čekamo ponedjeljak da čujemo kaj će ortoped reći kad će operacija. Pa tako kod mene iz dana u dan show program 

nadicab je napisao/la:A kam ti ide tm na kontrolu i operaciju? Poznajem neke ljude pa ...

, svaki dan prolazim pored vaših plakata
.

, baš vas je lijepo gledati, ljubav u najljepšem obliku

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.