Sada je: 02 kol 2026, 18:53.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
i da će biti lakše (ali to i sama znaš vjerojatno).
naspram tebe ja sam prava nemajka. Toliko se njima dvojci trudim udovoljiti kad sam doma da nakon dva dana jedva čekam da idem na posao i odmorim se - a znaš koliko putujem i radim stresan posao. A sve to puta 8 + muž bi za mene bilo nemoguća misija i ja bi vjerovatno bila na aupaurinima. Uhhh jesam te utješila.
Meni to ne izgleda kao da je mama i tata jer što onda ja dođem u toj priči? Besplatna kućna pomoćnica koja još nosi novce doma?

. i sada, umjesto da dreknem, pocnem siziti, lupati oko sebe, radije zatvorim oci, izbrojim do 10 (da, stvarno to radim), i kazem si: za 5min ce biti lakse. a pogotovo se tak tjesim dok ih uspavljujem
, bit ce ok. istresi se tu.

poljubi prekrasnu trojku..
i zavibrati da kikači što prije ozdrave pa će biti malo lakše....

laku noć, želim da se odmoriš a djeca da što prije ozdrave. 

Daphne je napisao/la:evo tek sad sam ih sve potrpala u krevet i idem i ja. naravno da preko dana opet nisam spavala..
katarina kaslje jako jako... dala sam joj fenistil, namazala joj malo nosic biosept balzamom za djecu plus jos otopila balzama u malo vruce vode i stavila im izmedju krevetića

proći će i to. tako se tjesim, a zalim se samo tu na forumu jer me jedino tu razumiju.

i ne znam kaj još da ti kažem. Ja luda s njih četvero, isto jako malo spavam, a vidiš di provodim slobodno vrijeme...ali, pa narast će...drž se draga!Naspavat ćemo se i mi jednom 

.Bome sam malo došla do daha oni su se makar nakratko zabavili,ja sam pijuckala čaj, oni su to šarenilo gledali ZATO PROBAJ VRIJEDI PROBAT. 

. da mi je netko u početku rekao da moram radit od osam do osam, od mene nitko ne bi bio sretniji.
i reči ti "proći će"

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.