zeno, potrgah se od smijeha
britka i inteligentna
Sada je: 21 tra 2026, 23:51.

Al mi puno govori činjenica da je Martina odlučila ne pisat više na forumu.
Što znači da je jako povrijeđena.
mamaodneve je napisao/la: Ali ne mogu se oteti dojmu da nikako nije moglo biti tako strašno da se nije moglo riješiti na manje drastičan način.
Kakogod, želim samo reći da mi je žao da se riješilo na ovaj...

Al eto, neki se na tuđu tugu i povređenost trgaju od smijeha.Štaš...svakakvih nas ima...ništa nova.

)!!!

mamaodneve je napisao/la:Ne bum se petljala puno (samo malo), i ne zanima me kaj je bilo. Ali ne mogu se oteti dojmu da nikako nije moglo biti tako strašno da se nije moglo riješiti na manje drastičan način.
Kakogod, želim samo reći da mi je žao da se riješilo na ovaj...
. I vec godina se taj stav ne mijenja, uvijek je isto - nije uopce vazno sto je u zadnjih godinu dana promijenjeno vise od polovice moderatorica. Kao da uopce nikome nije vazno sto se iz petnih zila trudimo biti pravedne, transparentne, brze i ucinkovite. Kao da kad ti se nick oboji u neku boju i kad dobijes zaduzenje na forumu odjednom postanes zla, odvratna, glupa baba. Stvarno to ne razumijem. 

I vec godina se taj stav ne mijenja, uvijek je isto - nije uopce vazno sto je u zadnjih godinu dana promijenjeno vise od polovice moderatorica. Kao da uopce nikome nije vazno sto se iz petnih zila trudimo biti pravedne, transparentne, brze i ucinkovite. Kao da kad ti se nick oboji u neku boju i kad dobijes zaduzenje na forumu odjednom postanes zla, odvratna, glupa baba.

radite jako dobar posao i da vam nije lako i svaka čast na tome
na funkcioniranju svega

Mirci je napisao/la:i ja sam shvatila kao salu![]()

kimama1 je napisao/la:....I vec godina se taj stav ne mijenja, uvijek je isto - nije uopce vazno sto je u zadnjih godinu dana promijenjeno vise od polovice moderatorica. Kao da uopce nikome nije vazno sto se iz petnih zila trudimo biti pravedne, transparentne, brze i ucinkovite. Kao da kad ti se nick oboji u neku boju i kad dobijes zaduzenje na forumu odjednom postanes zla, odvratna, glupa baba.
UVIJEK i SAMO za nekoliko istih žena. Onih koje bi se silno željele poroziti, predmnijevam, jer nemam drugog objašnjenja
...........

mamashnita od noje je napisao/la:elizabeta, na ovom se topiku zezalo jedino i iskljucivo na tvoj racun.

Kima da ti ipak malo ne pretjeruješ? Niko ne govori o "zlim, glupim, odvratnim babama", samo o tome da - ko radi taj i griješi.
Po tvome ne bi trebalo ni Vladu kritizirati, preispitivati...jer ako to činiš, mora da potajno želiš postat predsjednik Vlade
Upravo suprotno - porozit će ona koja šuti. A misli svoje. A ne znaš šta misli.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.