Ciara je napisao/la:guljka je napisao/la: A tako je jednom propao i Babinjak.
e to je bila moja poanta svega
babinjak je propao malo drugačije od toga,
ali ne želim uopće u to ulaziti
Sada je: 21 tra 2026, 23:52.
Ciara je napisao/la:guljka je napisao/la: A tako je jednom propao i Babinjak.

mamainana je napisao/la:Ciara je napisao/la:guljka je napisao/la: A tako je jednom propao i Babinjak.
babinjak je propao malo drugačije od toga,
ali ne želim uopće u to ulaziti

eli je napisao/la:Žena mi je rekla zašto je banana, zar zabrana vrijedi i na ostalim portalima?!
zar bananje i njegovo obrazloženje ne ide putem pp-a od strane adminica prema članici i kao takvo (pp) zabranjeno je te info prenositi dalje?

patkica je napisao/la:Mozda bi trebalo biti transparentnijima i onda lijepo kad nastane problem, javno na obavijestima napisati:
Clanica xy dobila je trodnevni ban, jer je sadrzaj PPa (sad po mogucnosti copypastat cijeli sadrzaj pp-a tako da svi znamo jer je tako najtransparentnije) stavila na zatvoreni dio foruma yx i to na temu gdje se prica bas o xy (i sad kratki sadrzaj teme i razmisljanja , sve da bude sto transparentnije i da zadovolji znatizelju cijelog foruma za detaljima) itd itd.
Jer ako nije tako, da svi odmah znaju o cemu se radi - znamo da je naravno rijec o moderatorskoj muljazi i zavjeri.

A ovo sa prijavljivanjem prekršaja me podsjeća na krizu sa Informbiro-om. Fuj!

Ciara je napisao/la:i zašto se uvijek čuje : rješite to negdje drugdje?

i zašto se uvijek čuje : rješite to negdje drugdje?

A kad već hoćeš, Dunja, da neko zamišlja kako je to kad ti neko pp stavlja javno onda zamisli i ti kako je bilo toj forumašici čiji je pp prvi stavljen javno, a osoba koja ga je stavila javno je dobila samo opomenu.

A kad već hoćeš, Dunja, da neko zamišlja kako je to kad ti neko pp stavlja javno onda zamisli i ti kako je bilo toj forumašici čiji je pp prvi stavljen javno, a osoba koja ga je stavila javno je dobila samo opomenu.

Ina66 je napisao/la:A kad već hoćeš, Dunja, da neko zamišlja kako je to kad ti neko pp stavlja javno onda zamisli i ti kako je bilo toj forumašici čiji je pp prvi stavljen javno, a osoba koja ga je stavila javno je dobila samo opomenu.
više puta ti je već odgovoreno da tada nije bilo bana i da se zato išlo u reviziju pravila

Ja svoj stav o tome imate li pravo vi ili Martina nisam iznijela jer to nije predmet moje rasprave.
drago mi je da si reagirala. dunja je napisao/la:
nego je forumašica koja je dobivala poruke od martine to prijavila
i uopće nije bitno radi li se o pozdravima i čestitkama i željama ili o nečem konkretnijem
). Ja bi nju banala.
ne brini, ima nas koji jako dobro vidimo da si uvijek pisala pozitivno na svim pdf i da nikog nisi vrijeđala. Naprotiv, znala si se ko niko silno veselit tuđoj sreći.
Zajebavam se malo (između ostalog i na račun svojih hercegovaca).

Razumijem, ali aludiram na to da je opomena onomad bila premala kazna za tako nešto
Ovdje želite da neka forumašica bude empatična pa se poistovjeti s drugom kojoj je pp stavljen javno, a pitam se di ste vi bile onda i s kim ste se vi poistovjećivale kad je toj prvoj forumašici to učinjeno i kad ste zaključile da je dovoljna kazna za sw opomena. Ali ubuduće ste odredile da to bude trodnevni ban. Koje relacije, a?!

I još jedna kritika: u ove preko 4 godine na forumu još nisam vidjela da moderatorica moderatoricu kritizira .

), i cime se nadalje stite sve forumasice. I isto tako mislim da je tada postojalo pravilo tj. da je ta clanica zbanana na tri dana zbog toga - da bi odradila mirno svoju kaznu i nastavila normalno po forumu - jer bi bila u stanju priznat svoju gresku i odraditi to.Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.