Sada je: 12 kol 2026, 16:13.
Moderator/ica: nadicab

faith je napisao/la:Nadam se da neću zaboraviti, da li znaš hoće li biti i neka obitelj?

, glavno je da se ti dobro osjećaš
.

-ja jedva dišem------ 

Glori je napisao/la:andrij![]()
![]()
-ja jedva dišem------

elizabeta je napisao/la:U koliko sati je to? Hoće biti telefoni otvoreni da nazovem. Da vide da postojimo.
u 14.45 u ponedjeljak na 1. programu.
.
.
Pa možda mi njima trebamo napisat kakav naputak - kako rastumačit njihove zakone koje oni donose nama ...
. Žao mi je štoti nisu dali prilike više roga reći i što odgovori na pitanja uopće nisu bila konkretna (bar po meni), a i tema se razvukla pomalo u drugom smjeru
. Pretpostavljam da je teško u tako kratko vrijeme ugurati sve bitno i sve što muči nas, roditelje djece s pp pa emisiju ne želim kritizirati, jer sam iznad svega zahvalna što uopće postoji netko kome je stalo do toga da na tv porazgovara o svim tim temama. Šteta što nisu dobili malo više vremenaza pojedinu emisiju, jer kao što faith reče, uvijek se sve svodi na brzo, kratko, nema više vremena
. u svakom slučaju, Andrij, bila si super!

i šteta što je uvijek malo vremena da svatko kaže do kraja što hoče i kada bi se još konkretno odgovaralo na postavljena pitanja i bit problema bilo bi bolje....
flipper je napisao/la:odgledala sam jutros u 5.40... pozdrav Andriji šteta što je uvijek malo vremena da svatko kaže do kraja što hoče i kada bi se još konkretno odgovaralo na postavljena pitanja i bit problema bilo bi bolje....

Sad si zbrojite koliko je država uštedila počevši od skraćenog radnog vremena - porodiljnog do sedme i statusa njegovatelja .

faith je napisao/la:Da andrij, zvučalo je kao da si ostvarila status njegovateljice.
MM i ja smo prije 4 godine bili kod dječje pravobraniteljice zbog jednog drugog problema ali smo i postavili pitanje postoji li još obitelji s dvoje djece s cp-om i imaju li neka dodatna prava. Nikada nismo dobili odgovor.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.