Svaki dan s tobom je draga moja poseban!
Sretan ti rođendan Mia!!

Sada je: 12 kol 2026, 16:11.
Moderator/ica: nadicab

sto vise reci - ocito covjek vec polu-senilan... 

ptica je napisao/la: Znam, ima iznimaka i hvala Bogu na njihovoj ljudskosti i stručnosti, ali ovi gadniji narušavaju svoju struku i rad svojih kolega.

Neka curica samo brzo ozdravi.!

aina je napisao/la:Ja sam jos i prije zakljucila da je zivot cudan i da nema smisla previse ispitati "zasto/zato" pa tako i sada valjda...?Neka curica samo brzo ozdravi.!
Nazalost nije joj nesto bolje, temperatura vec sedmi dan traje, i iskasljavanje i iscjedak iz nosa.... bili na kontroli danas i drugi pedijatar hoce joj dati odmah jos jedan antibiotik "Zinnat" iako je tek u subotu zavrsila Sumamed. To me jako zacudilo - ja sam mislila ako Sumamed nije pomogao da je to ocito virus ali ovaj doktor se boji da se ne spusti na pluca...a stvarno nisam panicar tako da bi pricekala s tim novim antibiotikom jos par dana, ali doktora je jako strah da se ne pogorsava i misli da treba preventivno lijeciti. Koliko cesto vasa djeca piju antibiotike? Ona je pila u 12. mj i sada Sumamed pa bi ovaj Zinnat bio vec 3. antibiotik u roku mjesec i pol

ja sam mama jedne prekrasne curice koja se zove Kiara ,ima skoro 13 mj

Bili smo neki dan na kontroli kod okulise i mora nositi naočale, ima dioptriju +2. Mislim da će to biti velika borba s privikavanjem, jer mi nije dala niti da joj probam okvirić.

irena1506 je napisao/la:pisala sam vam da je Kiki dobio odgodu za skolu i da sada ide kod casnih u vrtic.mi zivimo u Kastel Starom i naravno i Kikija bi slijedece godine htjeli upisati u skolu u Stari po prilagodjenom programu.stariji brat vec ide u 3 razred, bus dodje po njega, pa Kiki vec trecu godinu slini za busom kad Ivan ode, jer bi htio i on.Jucer sam bila kod ravnatelja na casici razgovora, pristojan, susretljiv covjek. rekla sam mu da bih ja najradije trazila jos jednu godinu odgode, jer Kiki je metar i sumska jagoda,pa vise lici na 4-godisnjaka i jos uvijek ga muci govor, tek je poceo slagati recenice.....ali kazu da to nije zakonom dozvoljeno, je li to tocno i gdje to mogu provjeriti? a onda je ravnatelj pozvao pedagogicu i defektologicu. Pedagogica je bahata 50-godisnjakinja, koja je zauzela ozbiljan gard obrane struke: donesite nalaze u 4. mjesecu, testirat cemo ga , pa kako bude. a onda sam se ja navila o Kikiju kako on puno vi se moze i zna nego sto pokaze stranim osobama, pa da ima Downica koji su isto imali problema s govorom,pa su prvo u skoli naucili citati sto je kasnije potaknulo i govor. Cudile su se, pa sam im ispricala o Janu i Filipu, pa su odmahnule rukom : to je Zagreb, kao mi smo ovdje nesposobni etc....pa su pocele pricati da je to ogromno opterecenje za uciteljicu, ah, pomozite svim savjetima

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.