Sada je: 14 kol 2026, 08:37.
Moderator/ica: nadicab
lulamae je napisao/la:meni su dali..zato sam i doslane kuzim..kaj nemres razgovarati s doktoricom da zelis vidjeti da mozes to i doma raditi

Lotta je napisao/la:mrvica, samo da ti kazem da se slazem sa tvojim misljenjem. i mi smo se sami uvjerili izmedu razlika u vjezbanju, i moj se mali nakon odlaska kod polovina preporodio, samo sto smo eto dosta kasno dosli.
imate srecu sto ste na vrijeme upuceni na prava mjesta, i svaka ti cast sto ste izmedu dviju opcija odabrali onu tezu ali uz sav respekt prema onoj drugoj..
eto, ne desava se to cesto..

MaMi je napisao/la:Mi smo uz maloga svugdje - i na senzoričkoj i na radnoj i....
I da vidim toga tko mi neće dati da budem uz moje dijete i da gledam što radi s njim i usput učim što da radim doma

MaMi je napisao/la:Marijana, pa mi i idemo na Goljak.

lulamae je napisao/la:marijana,hvala..
neke od tih stvari adrian ne moze zbog vida ali probat cu mu prilagodit ..pa da malo vise vjezbamo to..jer vidim da su neke stvri kod njega prisutne zbog odredenih problema u senzorici..

lulamae je napisao/la:jucer sam nasla malo vremena i citala greenspana..bogu hvala na toj knjizi![]()
vidim tocno neke primjere koje opisuje a javljaju se kod adriana..pocela sam i natuknice sa strane pisati na sto da obratim paznju i sto da zapamtim..i jedva cekam da ju procitam do kraja..i mislim si kako bi bilo dobro do njega doci..knjiga je izvrsna ali janisam terapeut..toliko su specificne stvari za svako pojedino dijete da bi bilo izvrsno kad bi imala nekog da mi veli sto da tocno u nekoj situaciji napravim..kao sto su u knjizi opisani primjeri kako su pomagali roditeljima da se igraju sa svojom djecom..da je to tako kod nas,cini mi se da nijedno dijete ne bi imalo tolikoh poteskoca koliko ima..roditelji ne znaju zasto im je dijete takvo,pa se jos vise povuku i onda to jos gore djeluje na dijete pa je dijete zapravo u gorem stanju nego sto su zapravo njegovi potencijali da se to znalo pepoznati na vrijeme..

Nuna je napisao/la:Cure koja je to knjiga Greenspan,kako se zove i sl.Cinimi se super po vasem pisanju,kao nesto sto definitivnomoram procitat:hvala

Lotta je napisao/la:ovaj put je sve lijepo pokazao i ukratko, prof je zadovoljna.
Lotta je napisao/la:tu vjezbicu smo radili uz svedske ljestve, u njegovom slucaju tako najbolje.
pa bi sad trebali doma izmislit isto nekakve drzace, ako ne vec cijele ljestve.

oy
opšđžfrevrwsz43egh3regrhr grerzress631124567tr5ik54j5rtoptr67890'+đ5šč67z77upču+7juzzuuu8iiuju7u7uooččt0'777u97u699100đoizttr788i'p99i8ik8il9i888844444445p0o69i6z6z7hzhzjzzščztz0o7zhpo70'uš77u7uk7u7u.77zpuč7ušujuk0zzlmzhlčthz7ujjzzzuzučpl7uččććšđždž iuzdc vccs c vcc cmcbbgggjhgfdsacvbnmklčćščertuiopšđžcvbnmruu.8i0'8i77uzšlz7zz7zz.
jhhughgnbhzztlkm gh gzliuhh i kičkičkj jkčjghgff hhkjl mkmhhhghzbb,n kjl nmnm .ppknhu hghgsd 

hdhddbdbhc kdjdudh! 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.