Sada je: 24 kol 2026, 22:08.

Sok od jabuke joj bas i nije neki izbor ali sam dozvoljavala jer nista drugo nije prolazilo 

samo hoce piti vode

.Sutradan cijeli dan je pila ogromne količine svega ,a piškila prvi puta tek kasno popodne.ja sam svojoj B. znala davati i čokolade za jesti u takvim fazama bolesti jer sam bila sretna da bilo šta pojede ili popije.

), ali nece nista pojesti ni popiti. Sreca najveca je napisao/la:rehidromiks i ors je probala jedan gutljaj i vise nece, ako pokusam, dize joj se zeludac, samo hoce piti vode

IINA je napisao/la:A ti si pedijatar i ovako telepatski tvrdiš da dijete nije dehidriralo.
Svašta.![]()
Povračanjem se ne gubi samo tekućina, nego, još bitnije, soli koje se ne nalaze u vodi, a bome ni u soku...
edit:tipfeleri

Kod akutnog povračanja nisam ni probala dati,
čokolada(mislila sam na onu za kuhanje) ne podražuje probavni sustav nego baš obrnuto,izaziva opstipaciju kao i coca-cola.
nisam pedijatar al sam med. sestra i znam da dijete koje je 3 put povratilo nije dehidrirano

tek sad vidim. Siroce malo. I moje je Ema prosle godine imala bromilu 3 dana u ruci
i hodali smo na nfuziju i na atb u dnevnu bolnicu... Ma nije to tak strasno, ali kad si tamo i kad ih slusas kako vriste
Ne ponovilo se! Glavno da joj je sad bolje 

. Te viroze su koma stvar

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.