Sada je: 03 kol 2026, 21:13.

) se ne da kuhati idemo negdje van. NIšta ne volim naručiti niti kad sam na poslu jer mi se sva hrana u dostavi usafta u onim plastikama, pizza mi isto bude grozna, tako da ja ne naručujem.

Bubidea je napisao/la:Rimaithor je napisao/la:Fakat JiA, meni je ostalo u sjecanju da je vama cetvero puno i pola picekai Mm je na 100kg al sam moze mlatnut pol piceka u jednom obroku
e to sam i ja zapamtila
ne bas da im je puno, ali znam da je pisala da gavelina prereze na pola...nas je troje, a to nam ne bi bilo dosta ( dobro, moj ima 10 godina, a to je vec covjek koji pojede koliko i ja)
a mozda je to bilo dok su joj klinci bili puno manji ili mozda jia drzi liniju, pa jede ko pticica![]()
kaj velis jia?

filipovamama je napisao/la:Ledovi štrukli su mi zakon. Prokuham ih, stavim u vatrostalnu i prelijem sa vrhnjem za kuhanje i zapečem.
Ponekad kupim u Vindiji preko puta Dolca pečeno pile (29 kn). Nama troje je jedno taman
(omiljena kombinacija MM-a)

filipovamama je napisao/la:Ledovi štrukli su mi zakon. Prokuham ih, stavim u vatrostalnu i prelijem sa vrhnjem za kuhanje i zapečem.
Ponekad kupim u Vindiji preko puta Dolca pečeno pile (29 kn). Nama troje je jedno taman

.

mamainana je napisao/la:vrlo jednostavno u jednom loncu kuham tjesteninu
u drugom krumpir
a u trećem dinstam luk u kojeg ubacim prvo krumpir pa sol, biber, crvene paprike, i onda tjesteninu, težačka hrana
) i nemam zapravo pojma koliko je to brzo gotovo, il nije, al je u kategoriji onih jela koja ja ne pravim a volim jesti

ali i to mi je opet "kuhanje".

mamainana je napisao/la:za brzinsko jelo (kad mi se ne da kuhati) još znam napraviti granadirmarš sa zelenom salatom (max 30 min i ručak je na stolu), mislim da to nije spominjano

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.