Sada je: 17 kol 2026, 23:20.
Moderator/ica: nadicab

pravde stvarno nema, vidjela sam tvoj problem, baš mi je žao

saljem van virtualno svima torte bia mi je rodjendan jucer te sredjujemo sve za Emin 1.rodjendan
koji je 18. Tonka dobila san od ministarstva obitelji isto sta i ti, uglavnom puno rijeci koje meni konkretno nista ne znace. Plus san dobila od gosp.Mesica pismo da su proslijedili moj mail Milinovicu da se on ocita o mom pitanju. Medjutim digla san ruke, sredjujem tj.trazimo tko ce cuvat malu, prijateljica sta je to tribala se razbolila tako da trenutno neman nikakvog asa u rukavu. Jedino Boga molit da mi dodje pozitivno rjesenje jer ne znan di cu s malom.

znaš da sam si mislila o tebi i tm kak ste htjeli bit pošteni i nisi htjela ostat doma do 2. godine... a gle sad

, bas mi je zao zbog ovog sto vam se dogadja
.

ne se sekiraj.. nisam ja badava na frtalj zagorka, ne dam se ni ja tak lako... Čekam ja još službeni odgovor tete Kosorice i njenih dečkića a onda, ak mi se ne bu svidjelo, idem dalje... ionak nemam kaj izgubit više 

Vezano uz pitanja koja navodite u Vašem podnesku, možemo Vam priopćiti kako novi Zakon o rodiljnim i roditeljskim potporama („Narodne novine“, broj 85/08 i 110/08 – ispravak) na jedinstveni način objedinjuje jednim propisom i uređuje prava po osnovi roditeljstva za sve osobe koje su državljani Republike Hrvatske i osiguranici u sustavu obveznog zdravstvenog osiguranja. Danom stupanja na snagu ovoga Zakona prestao je važiti Zakon o rodiljnom dopustu majki koje obavljaju samostalnu djelatnost i nezaposlenih majki, odredbe Zakona o radu i Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju koje su u suprotnosti s odredbama ovog Zakona.
Ili ni oni sami ne znaju?
Tonka.M je napisao/la:Danom stupanja na snagu ovoga Zakona prestao je važiti Zakon o rodiljnom dopustu majki koje obavljaju samostalnu djelatnost i nezaposlenih majki, odredbe Zakona o radu i Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju koje su u suprotnosti s odredbama ovog Zakona.

jednostavnije im je čekati da prođe vrijeme pa više neće biti pritužbi 

Hvala na upitu, dostavit ćemo vam odgovor.
Srdačan pozdrav,
Mario Bagat
HRVATSKI ZAVOD ZA
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
DIREKCIJA
Služba za zdravstvenu zaštitu
Rukovoditelj
jedino sto je ne mogu poljubit jer san prehladjena bez glasa uglavnom nikakva, sad jos i ne znam oce li se odrzat festa u sub jer san katastrofa. S maskom hodam po kuci, a Emi nije jasno zasto ne citam slikovnice. Molim Boga da mi prodje do sub.
te sam ostala ugodno iznenadjena. Uglavnom, objasnila mi je da imam pravo, zatim mi je jucer dala svoj broj mob. da joj javim broj faxa pravne sluzbe iz dbk da im posalje taj dopis da mi slucajno ne bi odbili zahtjev jer su mi u dbk-u tvrdili da im se nitko ne javlja sto ce sa mojim slucajem. Maloprije zovem pravnu sluzbu dbk da ih pitam je li im stigao dopis od ministarstva obitelji, medjutim covjek mi kaze da su dobili od pravobraniteljice nekakav dopis i da mi je rjesenje pozitvno tj.odobreno te da cu ga dobit kroz par dana na kucnu adresu.

i sto si pricu istjerala do kraja 

svi smo odusevljeni 

emina_mama je napisao/la:.... da mi je rjesenje pozitvno tj.odobreno te da cu ga dobit kroz par dana na kucnu adresu.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.