ovo je topik o svemu i svacemu al da ima bar neke veze s ovim pdf-om
ono, nek nam ovo bude kao mala gastro brbljaonica, ali i mjesto gdje mozemo pitati za neki savjet i brzo dobiti odgovor (da ne otvaramo novi topik za svaku nedoumicu).
Sada je: 03 kol 2026, 00:53.
nego mmama svakog dana na poslu procita tone dnevnih i tjednih casopisa, prostudira recepte, odabere neke i proslijedi meni. 

.Mirci je napisao/la:Volim si kupiti povremeno te i takve casopise i isprobavati, isprobavati... Ma, ja zapravo najvise i volim u kuhanju upravo to trazenje i prepoznavanje pravih recepata, isprobavanje novih, pa mijenjanje vec isprobanih...
Zapravo imam jednu ogromnu ladicu prepunu svakakvih recepata. Trebalo bi mi barem mjesec dana da sve to sortiram, a barem 5 godina da sve to isprobam.

) i milini oni bozicni i uskrsnji!

Ina66 je napisao/la: iako su se neki pokazali totalni promašaj - krivi omjeri, ispuštena temperatura ili vrijeme pečenja...
iliti biser
.
. A da bi stekao znanje trebas vjezbati i isprobavati, ponekad pretrpiti i neuspjeh tj. hititi sve u smece, ali nema drugog nacina

....a opet se pitam, kako su naše bake pekle i kolače i torte u davnija vremena 
jale je napisao/la:ne ocekujem odgovor samo se eto onako pitam
kako su naše bake pekle i kolače i torte u davnija vremena

Solea je napisao/la:kad mi se neki recept na kulinarici svidi obavezno pogledam kolko ima komentara i kakvi su.
divan mi je blog gastrodive i da mi je nesto slatko, predivne fotke na obadva al nisam nista pravila po njihovim uputama.

, cesto ih koristim kao ideju za nesto sto ja skuham ali sto je uglavnom potpuno razlicito od onog sto su oni napisali
Da ne mislite da sam neka superkuharica bilo je i stvari koje sam bacila jer mi nisu uspjele ali vecina je ipak bila super. 
)

jale je napisao/la:otkrila sam nacin kako ispeci nesto u peci na drva![]()
a ima mjerac temperature - moje trepavice

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.