Sada je: 11 kol 2026, 19:42.
Moderator/ica: nadicab

divim ti se..uz dvoje djece s pp..wow..

nadicab je napisao/la:U petak smo predali papire za vizu, a oni u ambasadi nemaju niti jedan prospekt o KairuNemaju nikakvu knjigu niti u Profilu, sada moram se rastrčati da nađem nešto za turiste.
Faith, jel ti imaš kaj?

Majo oprosti na pitanju - živiš li ti oduvijek u Skopju? Nemaš nikakve veze s Tetovom?

MAJA Skopje je napisao/la:Ajme Nadice za tu ponudu deve + kafic ja bi te odma dala. Ah jadan tm bice na muke.
.
. Nadica će tamo pomesti ostatak turistkinja 

. Zato se Nadica i uređuje da ju m ne zamijeni

srećom, još nije obaviješten o kupovini 
, pogotovo sada kad znaš da ćeš biti među najzapaženijima u okolici
. 
, ma kad bolje razmislim, trebaju ti barem dvije
. Jedna za gledanje piramida, druga za deve
.

. ...... no dobro, da, da gledali smo film madagaskar 2 u kinu sa našim vrtičem. išla sam sa Lukom i još puno, puno male diječice i tak mi je bilo ljepo a ja sam ustvari otputovala u djetinjstvo u nazad nekih xx godina i stopila se sa njima i sa sjetom razmišljala kako im je ljepo, kako su bezbrižni, kako su sretni....
nadicab je napisao/la:ja kao pravi pionir odmah kupila: plavu pamučnu košulju dugih rukava, traper košulju i bordo košulja 3/4 rukava - jel dovoljno, šefice?
.MaMi je napisao/la:faith, čitam na kakvu si kupnju nagovorila Nadicu i sve si nešto mislim - pa je li ti to dobivaš neku proviziju ako nas natjeraš da trošimo po dućanima? Naime, i mene je faith natjerala u kupnju a niti ne idem u Egipat. Nagovorila me da kupim ljetne suknje iz čista mira. Zbilja si neki sumnjivi tip.![]()
, morat ću se pritajit
.flipper je napisao/la:a ja sam otišla u Madagaskar pa vam ljepo mažem. ...... .

)
.
, možeš kupiti negdje drugdje šeširić, u slučaju da baš ne nađeš možeš posuditi koji moj.

...
a dok sam se ja vratila doma decki su jos spavali,lijencine

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.