Skorpionka sad si me prepala sa ovim da ostaju tragovi po kvalitetnijoj kozi
Nasa je bas takva, topla na dodir, a jos je i svijetla, sta da radim ako pocnu vremenom da se primjecuju ti tragovi?
Ne znam tocno Azleja kakav tip koze ste izabrali.
Ne govorim o kvalitetnijoj kozi ili ne u općenitom smislu, vec i o nacinu obrade. Kvalitetnije je uvijek i bolja osim tih nekih specijalnih izvedbi koze o kojima sam pisala.
Ja sam isto uzela kvalitetniju izvedbu, i nemam problem s tim, ali je to drugi tip koze, napravljena je kao tzv. "protect" verzija i opet u toj verziji nemas samo jednu kategoriju nego mi je ponudjeno 7 razlicitih debljina i kvaliteta protekt izvedbe koze koju sam izabrala. I nemam nikakav problem s njom, niti ljeti niti zimi niti s odrzavanje. Zaista je o.k. i nemam taj problem zima-ljeto o kojem cure pisu. Samo sto nije tako fina barsunasta kao ova o kojoj sam gore pisala. Nekvalitetnije koze su na dodir kao plastificirane i zaista su hladnije od kvalitetnijih izvedbi. I na oko i na dodir i kad lezis na njima.
Ali tu bas odredjenu kakvu sam tamo u salonu probala koja je na dodir i kad sjedis kao da si na mikrofibri, na njoj sam zbilja odmah vidjela da je jako fina ali i uzasno osjetljiva.
Nasa je bas takva, topla na dodir, a jos je i svijetla, sta da radim ako pocnu vremenom da se primjecuju ti tragovi?
Pa nema ti druge nego da na licu mjesta na nekom neizlozenom dijelu ili na onom testeru koze koji ti pokazu komad kao uzorak, probas malo onako lagano s noktima. Na tim uzorcima je meni prodavac pokazao zasto ta divna i preskupa i topla i barsunasta koza nije za obitelji s malom djecom ako im kauci nisu za izlozbu nego za koristenje. Na toj kojoj sam se ja divila kako je fina to se odmah vidilo. Olakotna okolnost je bež boja, na njoj se manje vide ti svijetli tragovi.