A ja se pitam ovo:
- nabavila napokon wok, pa bi sutra napravila bijelo pileće meso (narezano na kockice) sa povrćem (poriluk, paprika, grašak...).
E sad, kojim redom vi to stavljate, jel ima neka posebna filozofija kad je wok u pitanju?

Sada je: 02 kol 2026, 06:35.

lilly777 je napisao/la:Volim da je povrce "al dente". Stavim malo soja sosa i sezama.. Prilog riza i mljac...!!!

e pa eto ti selo
sreca pa ne cijepam drva, jos 

Ina66 je napisao/la:Solea je napisao/la:kad mi se neki recept na kulinarici svidi obavezno pogledam kolko ima komentara i kakvi su.
divan mi je blog gastrodive i da mi je nesto slatko, predivne fotke na obadva al nisam nista pravila po njihovim uputama.
ja kao i Sole na coolinarici čitam komentare
damijenestoslatko jako volim čitati i super mi je što tako mlada cura uživa u hrani i pripremanju iste.
i nisu samo slike dobre, recepti su joj odlični, bar ono što sam ja probala

filipovamama je napisao/la:Zapravo, ja prvo skupljam razne recepte za isto jelo, pa ih proučavam, planiram, razvijam detaljnu strategiju, nabavljam sastojke...kod mene isprobavanje novog recepta je dugotrajan i iscrpljujuć proces. Nisam uopće brza na okidaču. I kad se upustim u završni čin, teško da može propasti.
Isto ovako ja. I onda si gruntam ma zašto ovi stave to i to a ovi ne, a ovi malo više nečega od ovih drugih, onda na temelju ne znam ni ja čega odlučim za faforita

inače ja to stvarno dobro radim (hvalite me usta moja 

Potica je napisao/la:Filipovamama a kako radis knedle? Ajde napisi mozda skuzimo gdje je greska
. Idem naći svoj recept, pa ga prepišem.
. 

, nikad od mene vrsne kuharice, jadan moj muž 

. Prekrij posudu sa onom prozirnom folijom ili omotaj cijeli kolac sa tom folijom da ti se ne posusi i drzi na sobnoj temperaturi.Mirci je napisao/la:biskviti se ne drze u frizideru
nemrem vjerovat, odmah idem nazvat mamu i pozvat je na red što me to nije naučila

jale je napisao/la:pitam se sta da pravim za rucak ako mi se jede nesto kiselkasto i masno

sanelina je napisao/la:jale je napisao/la:pitam se sta da pravim za rucak ako mi se jede nesto kiselkasto i masno
Ruska ili Francuska salata i marinirani ramstek sa pomfritom
ODLICNA IDEJA!

dunja je napisao/la:sekeli gulaš

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.